Review: BB - Cream van Garnier.

By | 16:43 6 comments
Een tijdje geleden heb ik de BB cream van Garnier gekocht bij de Kruidvat. Ik gebruik hem nu een paar dagen en wil graag met jullie delen wat ik er van vind!

 Ten eerste vind ik de verpakking al heel aantrekkelijk, het ziet er heel mooi uit! Ik heb zelf die voor de lichte huid gehaald. Deze is voor mij eigenlijk nog bijna te donker, maar als hij helemaal is ingetrokken kleurt hij naar mijn huid! Normaal gebruik ik dagelijks een dagcrème, foundation en een laag poeder. Maar met dit product heb ik dat allemaal niet meer nodig! Alle rode vlekjes verdwijnen en ik krijg er echt een super zacht babyhuidje van, het ruikt ook nog eens heerlijk! Ik heb zelf een droge huid, maar als je een vettige huid hebt dan is een laagje poeder geen overbodige luxe, hij wil nog wel eens een beetje glimmen, bij mij trekt het wel meteen in.
  
 Mijn hand voor de BB cream en na de BB cream:
 Kortom: Ik ben hartstikke tevreden over dit product!

6 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. nice gebruik hem al heel lang :) hy werkt idd goed

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt heel fijn! Zoek al tijden naar de perfecte foundation, geloof dat dit hem is!

   Verwijderen
 2. Oke dus toch wel fijn! Ik hoorde veel negatieve opmerkingen.
  Ik ben toch wel nieuwsgierig.
  xoxo
  www.lesismoreblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt nog best oke! Heb zelf die voor de vette huid en die vind ik ook echt perfect (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit!

  new outfit post - Galaxy cat
  www.mirfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen