Favourites: My favourite partydresses from Nelly.com

By | 17:57 4 comments
De feestdagen duren nog even, maar ik ben gek op glittertjes en ben dus nu al op zoek naar de perfecte jurk voor de feestdagen, ik heb ook nog een hele mooie jurk van vorig jaar liggen, maar ach, er kan altijd nog één bij toch? Hier is mijn favoriete selectie van Nelly.com.

4 opmerkingen : Leave Your Comments

  1. Wauw, die rechtsonder vind ik het mooist maar is gelijk ook het duurst :( Je hebt een hele leuke blog, ik ben je gaan volgen! Liefs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke jurkjes uitgekozen :) Heb een tip voor je: Als je bij nelly een jurkje gaat bestellen, nog eventjes wachten! Van 5 december tot 9 december loopt er op mijn blog (die van Nelly dus) een win-actie voor een 100-Euro shoptegoed van Nelly.com!! (sssssstttt ;) )
    xx Sofie

    http://blog.nelly.com/soophisticated/

    BeantwoordenVerwijderen