I love my money right where I can see it, hanging in my closet

By | 17:25 21 comments
Een maand geleden heb ik eindelijk mijn Walk-in closet verbouwd. Ik heb nu een dik jaar een nieuwe kamer en ook een inloopkast, ben er zo trots op dat ik hem graag aan jullie wil showen! Al mijn kasten komen bij de Ikea vandaan en de stangen zijn gewoon gordijn roeden. De auto was volgeladen toen we bij de Ikea vandaan kwamen, we konden het net allemaal meenemen. Samen met een vriendin zijn we de hele middag bezig geweest om de kasten in elkaar te zetten. Inmiddels hangt hij alweer aardig voller en er is nog een ingebouwde kast waar meer schoenen in staan, die heb ik niet op de foto. Hier komt een kijkje in mijn kledingkast:

Als je de kast inkomt loop je hier tegenaan, hier staan al mijn pumps en lage laarzen, bovenop staan al mijn sieraden.
Tussen deze 2 kasten hangen al mijn  blousjes en shirtjes, aan de rechterkant liggen al mijn spijkerbroeken en rokjes en in de linkerkast liggen al mijn truien en vesten.
 Boven het ladekastje hangen al mijn jasjes en blazers (heb alweer bijna te weinig plak daarvoor). Daarnaast hangen mijn jurken en lange tunieken, in de ladekast zitten basics, ondergoed, sokken, panty's en leggings, etc.
 Een close up van mijn broeken en rokjes, in de rechterkast staan mijn tassen.
 Een schattig klapstoeltje, handig om even schoenen of sokken aan te doen, de sjaaltjes hangen aan een opbergen van Ikea. Mijn riemen hangen met haakjes aan een rek.
 Deze wou ik nog even laten zien, dit was namelijk hoe het eerst was, een noodoplossing.
Veel beter nu he? Hoe vinden jullie mijn kast geworden?


21 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Super leuke kast! Echt tof dat je een inloopkast hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat super mooi zeg!
  Ik wil ook een inloopkast haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw prachtig! Ben echt ontzettend jaloers op je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, super! En wat heb je veeeeeeeel, zoveel wil ik ook wel :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf zeg! :) Ben wel een beetje jaloers, haha. Mijn kleding ligt vaak op de grond :')

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooie kast en fijne opstelling. Vind dit altijd heel leuk om te bekijken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er mooi uit! En ik ben zo dol op die quote van je post haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow. Dat ziet er echt geweldig uit zeg! :o

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Wat een supergave inloopkast zeg, zou ik ook wel willen! En wat heb je een hoop kleding! Echt heel erg leuk om te zien:)

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik snap dat je hier trots op bent, echt prachtig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed gedaan! Heel gaaf! Een eis voor mijn volgende appartement is ook sowieso een inloopkast!
  x Sofie

  http://blog.nelly.com/soophisticated/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Omg super tof ik ben eigenlijk best jaloers ik wil ook al super lang een inloop kast alleen hebben we geen ruimte ervoor thuis haha. Maar echt super leuk verzonnen echt heel mooi geworden.

  Ik volg je nu, misschien leuk om een keer een kijkje op mijn blog te nemen?

  www.itsmerobiin.blogspot.nl

  xoxo robiin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. woaaaaaaaatt JALOERS ik wil ook zo'n kast later in mijn eigen huis want als je op 1 van mij blogs kijkt naar die van mijn kamer dan staat er al een big closet !! waar ook foto's van zijn gemaakt! liefs

  www.rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen