Instadiary//

By | 14:44 8 comments
Chocolade pepernoten, hmmm // Een aanfoto van mijn military jacket // Mijn dagelijkse make-up bak // Verjaardag cadeau van mam, ze kent me ook zo goed // Cross ring met mijn nieuwe nagellak // Eindelijk een slag in mijn haar die blijft zitten // Drinking roulette met de meiden // Nieuwe heels // Eindelijk mijn lijstjes gevuld met leuke quotes // Alles met mam ingekocht voor mijn inloopkast, dat was proppen in de auto // Diesel en Deejay die eindelijk lief doen tegen een elkaar, was een fotomomentje // Dit schilderijtje van mam gekregen toen ik me niet zo goed voelde, zo lief!

8 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. leuk :) heb je trouwens je layout aangepast? ik vind hem super mooi! dat banner ding is heel erg gaaf! leuk gedaan.
  liefs, laila.
  www.attheboutique.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje!! Ik heb hem inderdaad aangepast, die andere had ik even snel gemaakt zodat ik kon starten met blog.
   Liefs!

   Verwijderen
 2. Ik krijg spontaan zin in pepernoten!!

  Liefss, Farah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke diary! Leuk om te zien! Ik vind die ring en de laarsjes echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful photos!
  I'm new follower =]

  http://madeoftears-madeoftears.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen