Review: Catrice Goldfinger & Gold leaf.

By | 15:05 7 comments
Vorige week heb ik twee van mijn nieuwe lakjes van Catrice uitgetest, namelijk: 650 Goldfinger en Gold leaf topcoat limited edition. 

Samen is dit echt supermooi, al vind ik naast de Goldfinger de topcoat toch meer zilver lijken, maar dit maakt de combinatie niet minder mooi. Wel moet je zoals eigenlijk bij elke Catrice nagellak meerdere lagen gebruiken om het goed dekkend te maken, maar voor mij is dit geen probleem. De nagellak is bij mij vier dagen mooi blijven zitten voordat het ging afbladeren! Dus dat vond ik eigenlijk al vrij lang, aangezien de meeste nagellak de tweede dag al begint te bladeren. Ik ga deze denk ik vaak gebruiken en het is vooral erg leuk met de feestdagen die er aan zitten te komen! Ik ben benieuwd hoe jullie de combinatie vinden:


7 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. leuk! die goude heb ik ook, maar met die glittertjes erop is het nog feestelijker!
  liefs
  http://itsannikaphotography.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, prachtig!

  http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lijkt wel een soort van slangenprint, leuk!
  ik kwam zomaar ineens op je blog terecht, en ik vermaak me hier eigenlijk wel :)
  je post super leuke dingen!
  lijkt het je misschien leuk om elkaar te volgen?
  nouja, stiekem ben ik al een beetje begonnen :)

  au revoir,
  liefs, laila.

  www.attheboutique.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Catrice vind ik zelf een hele fijne nagellak vooral omdat het een groot potje is voor weinig plus hij word niet dikkerig en klonterig..
  ik heb er ook een blog over geschreven over twee catrice kleuren nagellak ! :)

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen