Beauty: Inspirerende make-up voor de feestdagen

By | 20:27 5 comments
Nog even en het is alweer kerst! Heerlijk om er dan eens anders uit te zien dan alles en dat je dan alles uit de kast kan trekken om er leuk uit te zien. Ik ben gek op glittertjes, dus hier een paar inspirerende plaatjes voor de feestdagen!5 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wauw, de bordeauxrode nagellak van OPI is zo moooooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, ik heb zelf zoiets van Catrice, denk dat ik daar morgen even een review van ga maken!

   Verwijderen
 2. Die nagellak links onder is zoooo super mooi! Zou wel willen weten hoe dat gedaan is! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die zilveren nagellak links onder in het eerste plaatje is zo mooi! De glitter oogschaduw is ook erg mooi, ik zou willen dat ik mezelf zo kon opmaken!!

  X Saskia

  BeantwoordenVerwijderen