Instadiary//

By | 13:43 10 comments
Mijn haar was verknipt, dus ik heb de schaar gepakt en zelf mijn pony geknipt, gelukkig kan ik mijn haar ook nog zonder pony dragen// Beste aankoop van het jaar: 88 earth stone palette// Diesel heel erg fotogeniek// Hier moest een foto van gemaakt worden, Deejay ligt altijd in vreemde posities// Mijn extensions van Luxury for Princesses uittesten, wat een lengte// Mijn kamer in kerstsferen gebracht door lampjes achter het bed te doen// Pizza! Omnomnom// De kerstboom bij ons in huis, ik mocht hem optuigen dit jaar// Eindelijk weer helemaal bij met the Vampire Diaries// Mama begon aan ons kerstdiner, kalkoenpoten en wat smaakten ze heerlijk!// Mijn jurkje voor de 2e kerstdag, deze ga ik ook dragen met oud en nieuw// Sneeuw! Iets oudere foto, maar dit hokje wat je ziet is mijn (slaap)kamer, ik mag dus altijd buiten langs lopen.

10 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuke foto's meis!
  Pony staat je goed.
  En wat grappig dat je een losse kamer hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke diary, en erg leuke foto's! Het oogschaduw palette blijft prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel gaaf dat schuurtje buiten inderdaad haha! en je haar heel vet ik knipte het ook altijd bij mezelf en bij andere en ik doe geen kapster opleiding! liefs

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo zo'n foto dagboek =]! Dat jij je haar zelf durft te knippen! ik zou dat niet durven, maar ik ben ook een faal in dat soort dingen haha ;)!

  Leuke blog trouwens ^^! Ik ga je volgen =]! Hoop dat je terugvolgt <3??

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog..

  Zullen we elkaar volgen?

  wimperextensions1.blogspot.nl

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke foto's! Wat een super mooi kleurenpalet
  en een heel leuk jurkje.

  Liefs Bo,
  PurePreciousPerfection.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lovely blog!

  http://n-julie.blogspot.fr/

  BeantwoordenVerwijderen