Liebster Award!

By | 17:55 13 comments
Vorige week heb ik een Liebster award ontvangen van Milou, Ik had hier nog nooit van gehoord, maar ik ben dan ook nieuw in de bloggerswereld! Ik vind het superleuk en ook best wel een eer! Dat ik binnen een maand bloggen al een award heb ontvangen!


Milou heeft 11 vragen voor mij bedacht, dus hierop het antwoord op haar vragen:

Als je zou moeten kiezen tussen nooit meer een beauty product kopen of nooit meer een fashion product kopen, wat kies je dan?
Oei, moeilijk! Ik denk dat ik nooit meer een beauty product zou kopen, aangezien ik wel heel veel heb, maarja dat raakt natuurlijk ook eens op. Ik zou echt niet nooit meer een fashion product kunnen kopen, dat is namelijk gewoon een verslavind geworden!

Wat staat er op jouw kerst-verlanglijstje?
We doen helaas niet aan kerst, maar als ik iets duurs mocht uitzoeken dan werden het Clip-in extensions of een gouden Mi Moneda pendant. Qua kleinigheidje zou het ondergoed of sokken worden, ik heb altijd gaten in mijn sokken!

Als je voor de rest nog maar 1 gerecht mocht eten, wat zou dat dan zijn?
Hmm, mijn favoriete eten is toch wel pizza! Maar om dat nou altijd te eten lijkt me ook weer niks! En dan word ik ook superdik! Dan kies ik toch voor iets gezonders wat ik ook superlekker vind en dat is boerenkool!

Wat is jouw favoriete seizoen en waarom?
De lente, omdat ik er heel erg van kan genieten dat het weer langzaam aan mooier wordt, de natuur weer mooie kleuren krijgt en alle dieren jongen krijgen. Ik kan me daardoor echt gelukkig voelen!

Als jij 2500 euro mocht uitgeven bij 1 winkel, welke zou dat zijn?
Primark, omdat ze daar echt alles hebben en zo goedkoop is. Ik word daar echt ontzettend hebberig van! En 2500 euro is heel veel geld,  dus hoe meer artikelen ik daarvoor kan kopen hoe blijer ik word!

Nooit meer je telefoon gebruiken of nooit meer een computer gebruiken?
Weer zo’n lastige! Ik denk nooit meer een computer gebruiken, op je telefoon zit tegenwoordig ook internet en ik ben verslaafd aan whatsapp, maarja op de computer kan je natuurlijk ook msnen ofzo. Nee, ik houd mijn telefoon, vind het wel fijn als ik iemand kan bellen als ik onderweg met pech sta of er iets anders aan de hand is!

Waar zie je jezelf over 5 jaar?
Over 5 jaar ben ik 26, ik begin in februari aan een nieuwe studie, dus ik hoop afgestudeerd! En nog samen met mijn vriend, ik hoop dat we over 5 jaar samenwonen en misschien zelfs bijna aan kindjes kunnen beginnen. Hoop voor mijn 30e eigenlijk nog wel moeder te worden. Voor de rest: gezond en gelukkig!

Stel: je wordt gesponsord door 1 merk, welke zou dat zijn?
H&M, omdat ik daar gewoon veel van heb en veel van koop, de broeken zitten me vaak perfect en de kwaliteit is meestal goed. Ook is het betaalbaar wat ik erg belangrijk vind!

Wat draag jij liever: een broek of een jurkje/rokje?
De laatste tijd liever een broek, maar ik ben ook gek op jurkjes en rokjes, het is bij mij vaak in periodes dat ik iets liever draag!

Naar welk land zou jij echt nog willen reizen?
Noorwegen, omdat mijn vriend daar nu voor 5 maanden zit (hij komt gelukkig met de feestdagen terug!) en omdat hij daar ook heel lang heeft gewoond, maar ook omdat het land me zo ontzettend mooi lijkt en de taal vind ik fantastisch! Ik hoop dat hij me de taal ooit nog wil leren!

High heels of comfortabel plat?
Oei, plat is namelijk voor mij niet comfortabel, maar pijnlijk! Dit komt omdat mijn pezen net te kort zijn, dus dan kies ik toch voor de high heels! Het liefst loop ik op een klein hakje!
 
Ook ik heb 11 meiden genomineerd voor de Liebster Award:
1.       Laila
2.       Malou
3.       Denise
4.       Sara 
5.       Gea
6.       Kim
7.       Joyce 
8.       Marloes 
9.       Song-thanh 
10.   Annelie
11.   Laura

En dit zijn de 11 vragen voor jullie:
1.       Nooit meer mascara  gebruiken of nooit meer foundation, poeder etc.  gebruiken?
2.       Als je een dag als jongen mocht leven, wat zou je dan doen of willen weten?
3.       Als je moest emigreren, waar zou je dan heen willen gaan?
4.       Als je nog maar bij 1 winkel zou mogen shoppen, welke zou dat dan zijn?
5.       Als je een dag gaat winkelen, waar doe je dat dan het liefst?
6.       Je mag een hond of een kat uitzoeken, welke van de twee wordt het?
7.       Voor wie zou je een kogel opvangen?
8.       Waarom ben je gestart met bloggen?
9.       Altijd een broek dragen of altijd een jurk/rok dragen?
10.   Wat is jouw ultieme lievelingslied en waarom?
11.   Hoe zie je je toekomst voor je?
 


13 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ahw wat leuk dat ik de liebster award van je heb ontvangen! :D komt binnen kort op mijn site! :D bedankt! liefs Gea,

  www.glamview.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk om te lezen,
  en bedankt voor je nominatie!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien zeg en een leuke blog.x
  New URL blog http://ourphotographycrew.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dankje welll!!!! :) super leuk!
  Liefs, laila.
  www.attheboutique.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen!
  Lijkt het je leuk elkaar te volgen?

  x


  chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk leuk!!!

  Altijd leuk om van iemand wat te lezen!

  XxX Farah

  www.formulafarah.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk antwoord op gegeven !

  altijd leuk om zoiets te lezen kom je toch weer meer van een persoon te weten!

  keep up the good work girl!!

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl (dankje voor het volgen)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke award! Altijd leuk om meer over de blogster te weten te komen! :)

  Liefs
  xoxo
  www.thefashionmoodboard.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aw leuk om te lezen! En bedankt voor je nominatie. :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk ingevuld! Sokken vraag ik ook altijd voor kerst hihi.

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te lezen! bedankt voor het nomineren!
  Love, Marloes.

  BeantwoordenVerwijderen