Review: 88 Earth Stone Palette

By | 13:38 17 comments
Een tijdje geleden ontving ik het 88 Earth Stone Palette. Ik twijfelde al een tijdje om het 168 Palette te bestellen, maar toen kwam ik dit palette tegen bij Webshop Cherize. Het is een palette met 88 kleurtjes in de aardetinten. Aardetinten gebruik ik toch veel liever als felle kleuren, dus mijn keuze was snel gemaakt, het werd het 88 Earth Stone Palette! Lees snel mee wat ik van het palette vind.
Het palette was erg snel binnen! 2 dagen na mijn bestelling had ik het in huis en aangezien dat het echt heel goed verpakt was is er toch één oogschaduw kapot gegaan (de burgundy kleur rechts boven). Niks aan te doen, het komt natuurlijk met de post en er zat genoeg bubbeltjes plastic omheen en op de envelop stond dat het breekbaar was. Ach, ik heb het een beetje aangedrukt en hij valt prima te gebruiken! (daardoor is het palette ook een beetje vies geworden.
De kleuren zijn echt supergoed gepigmenteerd en het zijn precies de mooie warme kleuren die ik verwacht had! Voor de herfst en winter zitten er mooie warme tinten in en voor de lente en zomer erg mooie nude en peach tinten. De kleuren blenden makkelijk en blijven goed zitten! (ik gebruik wel altijd een oogschaduw base) Er zit een mooie shimmer in, waar ik zelf altijd wel van houd! Dit is mijn eerste  grote palette en ook zeker niet mijn laatste! Ik laat een paar kleuren op mijn  arm zien en een neutrale ooglook met goudtinten (ik vergeet altijd meer te fotograferen, al gebruik ik hem nu dagelijks).
Dit palette is te koop bij Webshop Cherize voor €16,95.
Hebben jullie ook 88 palettes?

17 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ik heb het standaard 88 palette van ebay, deze lijkt me ook heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The eyeshadow looks great on your eye!
  Would love you to check out my latest post :)
  Wishing you a wonderful week Hun xoxo
  http://www.intotheblonde.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij een erg fijn 88 palette ik denk er overna om ook te kopen
  omdat ik ook gek ben op oogschaduw!
  heel leuk girl!

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw super vet
  wat gaaf die kleuren oogschaduw
  hou van ze allemaal

  New outfit post; Snow white
  www.mirfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie kleuren allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie warme kleuren zeg! Heb zelf een 120 palette van Ebay, maar zou deze ook zeker nog aan willen schaffen :)
  xx

  http://ebayblush.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauwie echt super mooi! En helemaal niet zo duur ook!

  x http://owlymondays.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleurtjes zeg!
  En een koopje!!! Je kan je trouwens heel mooi opmaken :-)

  XO The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 9. suuupermooi, ik ga em denk ik ook bestellen binnenkort.
  maar, ik word een beetje duizelig van je lettertype ;o Sorry als het dom klinkt,
  het is gewoon niet echt een lekker leesbaar lettertype..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh echt waar? Ik heb daar helemaal geen last van, misschien ligt dat aan je computer, of de mijne? Ik zal even in de gaten houden wat anderen vinden!

   Verwijderen