Review: Maybelline Illegal Length mascara

By | 14:15 5 comments
Gister was ik even bij de Kruidvat en daar zag ik dat alle make-up van Maybelline in de aanbieding was, 1+1 gratis! Dat is altijd leuk. Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe mascara en liet mijn oog vallen op de Illegal Length mascara.

Het belooft een een affect van valse wimpers en het korrelt niet. Door het Fiber-Fix borsteltje worden de wimpers met 4mm verlengd tot een spectaculaire lengte. Ik was gelijk enthousiast, dit moet de oplossing zijn voor mijn rechtuitstaande korte wimpertjes! Ik nam er dan ook gelijk maar twee mee, voor het geval hij supergoed bevalt, ach één was toch gratis!

Voor het gebruik staat er ook op dat je meerdere lagen aan moet brengen, dat doe ik altijd al, alleen klontert bijna elke mascara bij mij, maar met deze viel dat hartstikke mee! Voor ik het gebruikte heb ik mijn wimpers gekruld met de wimperkruller, toen heb ik er eerst twee lagen op gesmeerd, er staat op de verpakking dat ik de tweede laag moest aanbrengen als hij nog niet droog was. Ik had nu al wel het idee dat mijn wimpers meer lengte kregen. Maar door het gewicht zakten mijn wimpers al weer in, dit heb ik ook met elke mascara, dus daarna heb ik ze nog eens gekruld en weer een laagje mascara aangebracht. (wimpers krullen na het aanbrengen van de mascara is trouwens niet goed, ik doe het wel altijd.) Eigenlijk was ik best tevreden met het resultaat, voor mijn doen zijn ze mooi lang en het klontert niet zo erg als bij andere mascara's!
Op de foto's zie je het resultaat (sorry van de restjes mascara op de eerste foto). Ik ga deze zeker vaak gebruiken! Als je hem ook wilt testen zou ik deze week nog naar de Kruidvat gaan, nu is die aanbieding er nog! 

Pluspunten:
- verlengd de wimpers
-Klontert bijna niet
-Is heel erg zwart

Minpunten:
- Vlekt wel een beetje
- Je hebt meerdere lagen nodig

Hebben jullie deze mascara ook? En hoe bevalt hij? Of ga je hem proberen? Ben benieuwd naar jullie reacties!

5 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ziet er mooi uit! En wat een mooie foto's van je ogen, vaak worden die bij mij raar, onscherp of eng haha :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was ook de eerste keer dat ik van zo dichtbij een foto maakte, was wel heel licht in die kamer, dus denk dat dat wel meehelpt!

   Verwijderen
 2. Mooi! Ik stond gisteren nog te twijfelen in de kruidvat of ik hem zou nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit!

  En het rokje is zilver. : )

  BeantwoordenVerwijderen