Shoplog: I always say shopping is cheaper than a psychiatrist

By | 17:31 3 comments
Ik heb natuurlijk weer eens geshopt, dit keer alles uit de sale op één item na! Ik houd echt van de sale! Morgen ga ik alweer shoppen naar Groningen (als we dan nog niet vergaan zijn tenminste), en ik wil daar eigenlijk niet zoveel kopen, behalve kerstkleding en make-up! Kijken jullie mee naar wat ik nu allemaal weer heb gekocht?
 Deze jeans is van Circle of Trust en zit echt perfect! Ik heb er als twee versleten en ik vind ze zo leuk met die dubbele rand! Ik heb  deze gekocht met 20% korting.
 Dit vest kocht ik bij Pieces en die had bij drie artikelen op elk artikel 70% korting, dus ik kocht natuurlijk drie artikelen!
Deze trui heb ik gekocht bij C&A en kostte nog maar €6,-! Daarvoor kon ik hem natuurlijk niet laten hangen, hij valt heel groot, dus ik heb hem 2 maten kleiner gekocht, dan nog valt hij wijd, maar dat vind ik wel mooi.

 Deze trui komt ook bij C&A vandaan en was niet in de uitverkoop, maar hij was alsnog nog maar €12,-! Hij is heerlijk zacht vanbinnen!
Hier zijn mijn andere artikelen van de Pieces, een mooie lange ketting met een veer en burgundy oorbellen.
 Kruidvat had 1+1 gratis op de make-up va NYC, omdat ik ook Flackies kocht wou ik nog graag zwarte nagellak voor eronder. Die andere met de glittertjes lijkt me ook erg mooi!
 Daar zijn de flackies van Essence! Ik was die van Catrice misgelopen en werd gewezen op deze van Essence met de naam: Night in Vegas. Die andere weet ik zo de naam niet van, maar is ook een topcoat, ben erg benieuwd naar wat ik daarvan kan verwachten!

Dit waren mijn aankopen alweer, wat vinden jullie van mijn aankopen? En hebben jullie al sale geshopt?

3 opmerkingen : Leave Your Comments

  1. Oh wauw, wat een leuke aankoopjes!
    Ik vind je grijze trui tof :-)

    xoxo The Daily Fashion Drug

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke trui! Ben benieuwd naar de kwaliteit van die essence lakjes

    BeantwoordenVerwijderen