You can't buy happiness, but you can buy shoes

By | 15:49 7 comments
Mijn schoenencollectie is groot. Ik heb echt een ontzettende schoenentic en kan daarvan ook nooit genoeg hebben. Schoenen passen altijd, je bent nooit te dik, te dun, te lang, of te klein voor een paar schoenen. Ik wil jullie mijn favoriete paren van dit moment laten zien, ik denk dat ik in totaal wel ongeveer 70 paar schoenen heb. Daar heb ik ook mijn zomerschoenen bijgeteld. Wel ben ik gestopt met veel hoge hakken kopen, ik vind het supermooi staan, maar ik doe ze toch minder aan. Voor een avondje zitten kies ik wel gerust hoge hakken uit, maar overdag loop ik het liefst op een klein hakje. Hier een kijkje in mijn (winter)collectie van de schoenen die ik nu het meest draag.

 Bristol
 Van Haren
 Bristol
 Dolcis
 Sacha
 Plaatselijk winkeltje in Groningen
 H&M
 H&M
 Skooter

Het liefst draag ik mijn zwarte glitterlaarsjes of mijn bikerboots. De Sacha schoenen lopen echt heel lekker en draag ik ook vrij vaak. Ik heb ook nog een paar simpele zwarte All-Stars, die draag ik graag als ik een hele dag moet lopen, bijvoorbeeld met shoppen of een ander dagje weg. Welk paar vinden jullie het leukst?

7 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. ik vind die zwarte glitter hakjes heeeeeel erg leuk!
  liefs, laila.
  www.attheboutique.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige laarsjes! Vooral de eerste met de glittertjes en de laatste met studs vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de eerste 3 paar het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, vind ze allemaal geweldig!
  Ik heb de glitterschoenen van van Haren ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De bovenste en de zwarte van de H&M vind ik erg mooi! Die van de H&M heb ik ook, maar dan helemaal van suede.

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zwarte met sleehak zijn leuk! Leuke blog heb je, ik ga je volgen! En nog bedankt voor je comment :)

  xx Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen