Let's get personal, the answers

By | 15:58 7 comments

 In mijn vorige post mochten jullie me alles vragen en dan zou ik in mijn volgende post de antwoorden plaatsen. Ik heb een paar vragen gekregen van een paar van jullie! Ik hoop dat jullie een iets persoonlijker artikel leuk vinden, anders ga ik misschien vaker iets persoonlijks posten!

Waar woon je?
Ik woon in een klein dorpje in friesland, ik vertel liever niet hoe het dorp heet, maar het is vlakbij Drachten in de buurt, ik denk dat de meesten van jullie Drachten wel kennen. Door BN’erst wordt dat namelijk steeds bekender: Ferry Doedens, Iris Kroes en Tim Douwsma. Drachten is ook het dorp (ja, het is officieel een dorp en geen stad) waar ik het meest shop!

Hoe lang ben je?
Ik ben 1 meter 77. Wel vrij gemiddeld geloof ik, mijn vriendinnen zijn ook allemaal rond de 1,75, de een wat kleiner en de ander iets groter. Dat vind ik vaak wel fijn, dan kan ik namelijk ook gewoon hakken dragen van 10cm ofzo.

Welke camera gebruik je?
Een hele simpele compacte camera van Samsung, de ES60 geloof ik. Hij maakt niet erg mooie foto’s, ik moet wel een beetje met de standen knoeien en ze iets bewerken. Ik zou nog wel graag een betere camera willen voor het bloggen, maar voorlopig moet ik het hiermee doen!

Wat vind je het leukste accesoire?
Toch mijn Mi Moneda ketting! Ik had eerst een neppe, maar wou toch graag een echte en die heb ik van mijn ouders op mijn verjaardag gekregen (31 oktober), ik draag hem bijna dagelijks. Ik wil ook nog wel graag een gouden pendant en ketting, ik draag mijn zilveren ketting namelijk nooit bij kleding of schoenen waar goud in zit! Ook draag ik bijna dagelijks mijn horloge (ook zilver).

Shirt met spijkerbroek of een jurkje?
De laatste tijd toch een (spijker)broek, het liefst met een blouse of een leuk shirtje met een blazer/jasje er op. Ik heb ook een tijd gehad dat ik meer rokjes en jurkjes droeg, dus dat is echt vaak in periodes.

Verf je je haar?
Ja! Ik verf het tegenwoordig donker, dit heb ik nu anderhalf jaar, daarvoor heb ik het 4 jaar blond geverfd, volgens mij ben ik zelf donkerblond/lichtbruin nu, maar ik verf het al vanaf mijn 14e dus ik heb geen idee meer wat mijn eigen kleur is!

Wat voor type jongens val jij?
Pfff, lastig! Ik heb niet echt een bepaald type, ik val op uitstraling, maakt niet uit of hij blond of donker is, blauwe of bruine ogen heeft, fors of slank. Wel moet hij langer zijn als ik ben, hij moet humor hebben en ik moet mezelf kunnen zijn. Ik val eerst natuurlijk wel op uiterlijk, maar als hij arrogant blijkt te zijn is hij ook gelijk niet meer knap!

Op welke celeb heb jij een huge crush?
Ooh, dat zijn er meerdere! Ian Somerhalder (Damon in Vampire Diaries),  Chace Crawford (Nate in Gossip Girl), Matt Lanter (Liam in 90210) en  Zac Efron (17 again, the lucky one, high school musical, etc). Niet echt huge crushes, maar ik ben wel iemand die de series of films kijkt omdat er een mooie man in speelt! 

Ik zou het leuk vinden als jullie me laten weten wat jullie van dit item vinden en of ik vaker zoiets moet gaan doen!


7 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ja vaker doen ! vind dit altijd erg leuk om te lezen van iemand. misschien vind jij het wel leuk om een brief te schrijven aan mij en andersom! ik ben bezig met brieven en doe er allemaal leuke dingetjes bij misschien vind je het ook wel wat, email dan even naar Rachel.rk@live.nl je gegevens ! en waar je van hou! liefs je bent een leuke meid wees daar trots op !

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk item! Ik vind het zelf altijd zo leuk om zo over iemand iets te weten te komen :). En mazzel heb je dat je vriendinnen allemaal ongeveer deze zelfde lengte al jou hebben. Ik ben zelf 178cm en de meeste zijn een stuk kleiner dan mij haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post meid!

  xx Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Komt de naam van jouw blog toevallig van het liedje van Lana Del Rey? :) Je bent heel mooi btw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaa, klopt! Ik vind haar en haar muziek prachtig! Aah, dankje, dat vind ik heel lief!

  BeantwoordenVerwijderen