Let's get personal, ask me anything!

By | 12:35 4 comments
Ik bedacht me dat ik bijna niks persoonlijks op mijn blog heb, dus daar wordt het wel eens tijd voor. Vraag me alles wat je over me wilt weten en in mijn volgende post zal ik zoveel mogelijk vragen beantwoorden! Het mag over van alles gaan, beauty en fashion, maar ook persoonlijke vragen! Ik vind het leuk om vragen te krijgen en te beantwoorden, dus vraag maar raak!

4 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Hoe lang ben je en waar woon je?? Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah die rode lippen en rode nagels heel gaaf,

  uhm wat vindt je het leukste accessoire?
  Shirt met spijkerbroek of jurkje?
  Verf je je haar?
  Wat voor jongens val jij op? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ik ben benieuwd naar je antwoorden! Op welke celeb heb je een huuuuuge crush? X

  BeantwoordenVerwijderen