DIY // Stud it up

By | 16:10 10 comments
Sorry voor de weinig updates de laatste tijd, ik heb het vrij druk namelijk! Daarom even een kleine update over een blouse die ik een beetje heb op gepimpt met studs! Ik was al een tijdje op zoek naar een houthakkers blouse en zag deze toevallig hangen bij de Scapino voor maar €7! Ik vond hem nog een beetje saai en bedacht me dat ik nog gouden studs had liggen, dus daarmee heb ik hem iets stoerder gemaakt! Nu nog even kijken hoe ik hem het leukst kan combineren!


Voor:
Na:

10 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Veel leuker met die studs. Het heeft met dat beetje extra. Misschien ga ik dit ook wel met een van mijn blousejes doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw echt superleuk!!!

  xx
  invisiblecreations.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Simpel, maar het ziet er echt heel leuk uit!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! ik ga binnenkort mijn zomerjas studden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ziet er nu echt super tof uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow echt superleuk! Daardoor wordt ie ineens stukken specialer, echt zo'n fashionitem :)
  Leuk blog, ik ga je volgen!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen