Instadiary//

By | 16:49 6 comments
 Een citaat die goed bij mijn situatie past op dit moment // Het palette die ik 2x weggeef met mijn give-away, klik hier om mee te doen // Ik heb mezelf even verwend met deze parfum van Lady Gaga// Een carnavalsfeestje in de kroeg, ik was een konijntje// Lekker bordje tomatensoep na een kort schooldagje// Onze kat die weer eens in een mand moest klimmen// Snel probeerseltje met tekenen// Het album van Lana del Rey gekocht, ik hou echt van al haar muziek// Make-up palette Nude van de Action// Mijn lievelingskoek: een roze koek// Lekker wezen schaatsen met mijn  nicht toen er nog volop ijs lag// Random foto van mezelf

6 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Dat parfum van Lady Gaga wil ik ook zo graag! :) en je kat ziet er mega lief uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Roze koeken zijn zoo lekker, rij ik speciaal voor naar NL :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Die parfum van Lady Gaga lijkt me echt supergaaf! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, altijd leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Die quote is echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen