Outfit // Only great minds can afford a simple style

By | 21:06 6 comments
Weer eens een outfit, dit had ik vandaag aan, supersimpel, maar had eindelijk eens tijd om er foto's van te maken! Bijna alles komt van de H&M behalve mijn schoenen, die zijn van de Paris2day!

6 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuke outfit! Mooie riem en schoenen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je outfit mooi! dat goud erbij maakt hem af! Ik heb je blog net ontdekt en ik vind hem heel leuk! Ik volg je vanaf nu en ik ga nog even rondkijken :) Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je outfit leuk! Je schoenen lijken op schoenen die ik ook heb van Primark, zijn erg leuk :)!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een link party op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar je blog! Super tof toch?! Je zou deze outfit post bijvoorbeeld kunnen uploaden! :) Zou het leuk vinden als je mee zou doen!

  xo Rosie

  BeantwoordenVerwijderen