Sans-online // Blogger Battle!

By | 19:43 6 comments
Ik doe mee met de blogger battle van Sans-online! Nu vragen jullie je natuurlijk af wat dit inhoud. Dit houdt in dat elke Nederlandse blogger kans maakt om 500 euro shopping money te winnen van Sans-online! Dat is een flink bedrag dus zeker de moeite waard om mee te doen! Ik wil jullie uitdagen om hier ook aan mee te doen. Wat je hiervoor moet doen kan je hier lezen. Voor degene die Sans-online nog niet kent, dit is een webshop die kleding, tassen, accessoires en schoenen verkoopt van verschillende bekende merken (Pieces, Vila, Vero Moda, Only, Object en nog veel meer). Ik ben echt al ontzettend veel leuke kledingstukken tegengekomen. Om gewoon een collage te maken van mooie artikelen vond ik niet erg origineel daarom heb ik vier style iconen gevonden waarvan ik hun look wel zou willen shoppen! Kijk mee welke looks ik graag zou willen:


 Doen jullie al mee met deze winactie?

6 opmerkingen : Leave Your Comments