Something new // Men are just jealous because they can't wear makeup

By | 14:17 16 comments
De laatste tijd heb ik (weer) wat beauty aankoopjes gedaan! Zondag was ik nog naar de huishoudbeurs, wat eigenlijk wat tegenviel, maar ik heb er nog wel wat leuks kunnen kopen! Ik zal gelijk beginnen met mijn duurste aankoop, maar hier ben ik gelijk ook het meest blij mee! Het is een ISO stijltang! Deze heb ik gekocht op de huishoudbeurs.

 Hij stijlt je haar zonder het te beschadigen en het is de hele dag (soms wel langer als een dag) superglad en glanzend. Hij was dan ook wel erg duur, maar hier zit een levenslange garantie op en omdat mijn haar heel pluizig is stijl ik het dagelijks, dit vond ik dus wel een goede investering.
 Ook heb ik op de huishoudbeurs Golden Rose flackies gekocht, alle lakjes waren 2+2 gratis, dat kwam neer op maar €2,50 per lakje, ik wou deze al graag eens gaan bestellen, maar dit leek me een goede deal!
 De Vintage District blush van Essence! Stiekem heb ik hem meer gekocht voor het mooie uiterlijk en heb ik hem nog niet gebruikt, omdat het mooie motief er dan uit gaat.
 Kruidvat had weer leuke koopjes, ook deze oogschaduw in het zachtroze was nu maar €2,50. Mooie zachte zomerkleur met een goed pigment erin, ik heb namelijk als de felblauwe en die gebruik ik erg vaak in de zomer!
 En als laatste de Metal Flip nagellak van Miss Sporty, deze heb ik ook nog niet getest maar ik wil hem dragen met een zwarte nagellak er onder.

Nog even een vraagje aan jullie: Wie weet waar ik (goedkoop) nagelwielen kan kopen? Ik wil alles graag voor jullie swatchen maar mijn nagels zijn helemaal kapot en ik wil ze even laten herstellen. Het liefst koop ik ze in een winkel, maar online is ook prima, wel een Nederlandse webshop, want ik heb geen Paypal (nouja, ik heb het wel, maar ik snap er niks van) en geen creditcard!

16 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Gaaf zeg zo'n roze stijltang! Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het tegenviel op de huishoudbeurs, ik ga zelf aanstaande zondag. Ik vind de stijltang erg gaaf met het felroze kleurtje! Ik koop mijn nagelwielen op ebay, daar zijn ze het allergoedkoopst, en paypal is echt niet moeilijk :P Als je het eenmaal doorhebt is het superhandig! en je hebt ook geen creditcard nodig want je kunt paypal aan je bankrekening koppelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de nagellak ziet er fijn uit en die stijltang is echt vet!

  fashionate

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt jaloers op je nagellakjes! Vette steiltang!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die stijltang heeft echt een gaaf uiterlijk, haha! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat van deze stijltang. Ik vind de blush van Essence er ook zo chique uitzien! Telkens als ik in de Kruidvat loop, dan zie ik hem weer. Hij is echt zo prachtig, maar ik weet dat ik hem niet ga gebruiken omdat ik het dat zonde vind van de blush zelf hahaha!

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die golden rose lakjes zijn supermooi, en lekker cheap zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie aankoopjes, prachtige stijltang zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een hoop leuke aankopen zeg!
  Ik vind de golden rose lakjes heel mooi :-)

  Enne, heb je hier wat aan?
  http://www.allesvoornagels.nl/10-nagelwielen
  http://www.freshmintcosmetics.nl/nail-art/376-nagelwiel.html
  http://www.prettypolish.nl/nail-art/nagelwielen.html

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die stijltang en de lakjes zijn echt super vet! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een vriendin heeft de stijltang ook, zij is er ook echt helemaal blij mee! Leuke aankopen!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die stijltang ziet er gaaf uit meis!

  en je blog ziet er weer flitsend uit.

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen