Uitslag // Give Away Electric beauty palette

By | 15:19 4 comments
Stiekem had ik dit gisteren willen doen, maar ik had onverwacht een vrij drukke dag dus doe ik het vandaag, de uitslag van mijn Give-Away! Superleuk dat er zoveel animo voor was! Ik heb op de ouderwetse manier 2 winnaressen uitgezocht door lootjes te maken en die te trekken! De winnaressen van mijn eerste Give-Away zijn...


en  

Hou jullie mail even in de gaten, want dan mail ik jullie even over jullie gegevens en dan stuur ik het palette zo snel mogelijk jullie kant op!

Ik vond dit erg leuk om te doen! En ik ga ook zeker snel weer een Give-Away organiseren, ik denk dat ik dit bij 100 GFC volgers wil gaan doen!

4 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. It's really inspiring blog! Love at the first sight <3

  Wanna follow each other with GFC? Please let me know :)

  sausanhanifah.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi ik ben zooo blij :)
  Maar heb vremd genoeg geen mail gekregen dus zou ik nog even je email adres mogen, dan krijg je mijn gegevens even!

  BeantwoordenVerwijderen