Instadiary//

By | 13:21 12 comments
Tekening van Lana del Rey // Mijn favoriete serie kijken: The Vampire Diaries // Céline shirt gemaakt, helaas scheuren de letters al // Mijn nieuwe riem // Mijn lievelings ijs namelijk mc Flurry m&m's // Dit is de reden van de weinig updates, druk met school dus // Diesel die kijkt graag tv // Leesvoer, nu nog mooi weer dan kan ik hem heerlijk in de tuin lezen // Ontbijtje, boterham met choco vlokken en een glaasje melk // Mijn favoriete gedeelte in mijn kamer, de bank en de bar // Kusje voor Diesel die zo op mijn schoot zat terwijl ik aan mijn paper werkte // Mijn bed die mijn vader bij het stort heeft weggehaald toen ik ongeveer 4 jaar oud was, ik heb hem weer van zolder gehaald en van roze naar off-white geverfd

Ik wil jullie even vragen om mij te gaan volgen op Bloglovin' als je me nog volgt met GFC, dit gaat namelijk stoppen en als jullie mijn updates willen volgen is dit de beste optie!

12 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wat een leuke foto's! Je tekening is echt prachtig :-)

  xo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige foto's! Dat Célineshirt is heel leuk, jammer dat de letters al scheuren. Ziet het er nog wel draagbaar uit? Misschien lijkt het wel vintage, dat kan ook natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij lijkt indd wel wat vintage, nog wel leuk hoor!!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Good job on Lana Del Rey! Heel leuk x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Ik ben ook Vampire Diaries fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat Céline shirt is gaaf! Jammer dat de letters scheuren. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die riem is echt leuk. En dat t-shirt heb je echt leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Dat boek lijkt me erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Huh hoezo gaat GFC stoppen? Of stop jij er alleen mee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dat op verschillende blogs gelezen! Vind het wel heel jammer!

   Verwijderen
 9. Wat een leuke foto's! Ik vind je kamer echt onwijs gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen