GFC stopt // Follow me with Bloglovin

By | 16:38 3 comments
Als ik de geruchten mag geloven gaat GFC stoppen, ik zou het erg jammer vinden om 73 volgers kwijt te raken, dus als jullie me willen blijven volgen kunnen jullie me volgen op bloglovin! (klik).
Hopelijk blijven jullie me volgen!!

3 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Zover ik weet stopt google READER, da's iets anders dan GFC en ik geloof dat je je volgers niet kwijtraakt hoor; dat zou nogal lullig zijn voor de mensen met 1000 volgers ofzo en natuurlijk ook voor jou en mij :) Ik heb ergens op mijn blog in een bericht een link staan met hoe het nou precies zit en daar lijkt het dat je je geen zorgen hoeft te maken. Maar voor de zekerheid toch bloglovin', snap ik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die roddel gaat al ontzettend lang en nog steeds is er niets gebeurd :S Achja, ik zit nu toch op Wordpress ;)

  Love,

  Rowan

  www.redreidinghood.com

  Ps: Enter my GIVEAWAY for a chance to win one of the two By Cleo statement necklaces!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik lees dit op meerdere blogs, dus ik neem maar het zekere voor het onzekere, aangezien ik meer volgers heb op GFC dan op Bloglovin, we zien het vanzelf! ;)

  BeantwoordenVerwijderen