Review // MAXnails L.A pink

By | 16:16 5 comments
Nadat ik mijn favoriete roze nagellak in alle stukken op de grond heb laten vallen (wat een zooi geeft dat!) moest ik op zoek naar een nieuwe, mooie roze nagellak. Laatst was ik bij de Action en heb ik de L.A pink nagellak meegenomen. Ik vond dat ik die voor 49 cent wel even kon uittesten.
 De naam van het roze lakje is dus L.A pink. Ze hebben ook lipgloss met deze naam die ik wel heel mooi vind! Dan het lakken: Na één laag is hij toch nog erg doorzichtig. Met twee lagen zou hij net kunnen, maar ik ben toch voor drie lagen gegaan. Eigenlijk heb ik bij bijna alle lakjes wel drie lagen nodig. Ik vind de kleur echt heel mooi. Mooi felroze. Alleen droogt het wel langzaam (wat wil je ook met drie lagen) en ik ben altijd te ongeduldig dus ik heb alweer twee nagels vernield helaas.
 Voor die 49 cent is hij het zeker waard, leuk lakje voor erbij en vooral voor de lente en de zomer!

5 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. i love the action hihi, ben er vandaag ook weer inkopen wezen doen!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi kleurtje, lekker zomers :)

  LOVE BO,
  PurePreciousPerfection.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lovely! would you like to follow each other in gfc and bloglovin? let me know!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw 49 cent, ik vind het echt een mooi kleurtje1 Heb alleen nooit t geduld voor meerdere laagjes haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. pretty shade;)X

  http://throughartrelatedtofashion.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen