I did some internetshopping

By | 18:47 8 comments
Sinds ik PayPal heb ben ik verslaafd aan internet shoppen! Dus ik ben weer lekker wezen rondsurfen en vond dit leuke blousje op eBay, die ik wel moest hebben, aangezien ik zulke blousjes in de winkel steeds weer pak. De ketting komt van Banggood en de horloges ook, de ketting heb ik in goud besteld, maar als hij mooi is komt hij er ook snel in het zilver!

8 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuke ketting, ik koop zelf ook heel veel via ebay haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie aankoopjes! ik had een beige horloge besteld al een maand geleden maar hij is er nog steeds niet jammer genoeg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave dingen! Ik heb nog nooit wat gekocht via eBay.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love this post, really enjoying reading your blog!! I am following you now :)

  My blog is still a baby, id be really grateful if you have a minute to visit me!

  www.kosmetyczna-hedonistka.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen