Instadiary//

By | 17:01 9 comments
De eerste hollandse aardbeien, heerlijk! // Ik ben eindelijk weer blond, en een flink stuk eraf // Zo verliefd op het Michael Kors horloge wat ik op banggood heb besteld // Just dance op de wii met vriendinnetjes! // Mooie zomerse lipstick van M.A.C via Dealextreme // Naked 2 palette via Dealextreme, hier ga ik binnenkort nog een review over schrijven // Vriendinnetjes (ik ben de 2e van rechts)! // Lekker een Canei Peach drinken met mama na een dag leren // Toetsstof, voor de toets die ik 12 april had en ook nog heb gehaald! // Sleutelhanger, mijn eigen was kapot en deze had mama nog liggen // Schilderij die ik al lang geleden heb gemaakt, maar even weer nodig had voor school // Gister voor het eerst met twee vriendinnen op het terras gezeten en genoten van de zon!

9 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. leuke foto's! maar geloof dat er een foutje in de tekst staat :P er staat ik ben de 2e van links, maar dat is rechts toch :D leuk dat je weer blond bent, staat leuk! x Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeps, bedankt voor de oplettendheid, handicap met links en rechts! haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's en blond staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en diary!

  xx Marjolein http://www.anotherfashionlover.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, die lippenstift van MAC ziet er mooi uit . liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er weer allemaal super uit ! en blond staat je ook weer goed, knap dat je het altijd weer zo blond krijgt haha sommige worden oranje of groen als ze van bruin naar blond gaan!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw dat schilderijtje vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Blond staat heel leuk! En dat schilderijtje is inderdaad heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen