I did some eBay shopping #2!

By | 19:43 7 comments

Eindelijk heel veel dingen gevonden die ik nog graag wilde hebben! Als eerste deze prachtige statement ketting, ik zocht nog een mooie roze en ik kocht deze hier. De Hermes knock off belt staat ook al heeeel lang op mijn wishlist, net zoals de armband! De riem kocht ik hier en de armband hier. De cross oorbellen heb ik al heel lang in het zilver, maar ik ga steeds meer goud dragen en aangezien ik de zilveren oorbellen heel vaak draag heb ik ze hier in het goud gekocht. De love armbanden stonden ook al heel lang op mijn wishlist, maar ik kon ze nooit betaalbaar vinden, maar nu wel eindelijk! Ik kocht ze hier! steeds vaker zie ik deze knockle ringen voorbij komen en voor deze prijs voor een set van 9 ringen in de kleuren goud, zilver en rose wou ik ze toch graag proberen, ik heb twee setjes gekocht en ik kocht ze hier. De knock off Moschino belt komt van iOffer en kan je vinden als je Moschino belt intypt! Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? Ik kan niet wachten tot ze binnen zijn!


7 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Die statement ketting is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke items :D Ik vind de kruisjesoorbellen
  echt heel erg leuk!

  Ik volg je nu op Bloglovin!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke producten, ik vind die riem wel wat hebben. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah geweldig! Vooral die ketting vind ik prachtig!
  Ben zelf ook een ebay-fan en woon trouwens ook in Friesland! :)

  Leuke blog, ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankopen! Ik ben echt dol op eBay, zoveel leuke dingen voor leuke prijsjes. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die eerste ketting is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen