I won something // Statement necklace

By | 12:32 4 comments
Een tijdje geleden deed ik mee aan een winactie van Red Reiding Hood, je kon een supermooie statement ketting winnen en guess what? I won! Echt zo superleuk, ik win nooit wat en ik ben de laatste tijd verslaafd aan statement kettingen. Ik had nog geen statement ketting in de combinatie zilver/zwart en deze past bij heel veel outfits. Ik denk dat ik binnenkort maar even een rekje moet halen voor al mijn kettingen, want ik moet ze altijd helemaal uit elkaar halen! Vergeten jullie niet om ook mee te doen met mijn give-away? Klik op meer lezen om een omfoto te zien.4 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wauw super mooi! Gefeliciteerd:)
  xx
  www.mystylevillage.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave ketting zeg! Staat je echt goed!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Toffe ketting zeg!

  XO Zoë
  http://www.thedailyfashiondrug.com

  BeantwoordenVerwijderen