Instadiary//

By | 18:09 2 comments
Stapavond met vriendinnetjes (ik rechts) //Tijd voor een nieuwe profielfoto// Verslaafd aan Sims 3, puur voor het huizen inrichten// Dit is Jappie, samen met twee vriendinnen heb ik Jappie aan een andere vriendin gegeven voor haar verjaardag // Eindelijk een leuke bloemenbroek gevonden bij de Takko voor maar 20 euro// Voor school ben ik bezig met een levensboek en kwam ik weer foto's van mezelf tegen als baby// Voor het eerst een serieuze foto, ik ben toch meer van het lachen// Geneva horloge binnen gekregen, maar hij was helaas kapot, zonde// Oude foto terug gevonden met mijn beste vriendinnetje (ik rechts)// Samen met mijn moeder toen ik ongeveer zes jaar oud was gok ik// Begonnen in het boek Floor Faber, het begin was leuk, helaas viel het boek verder tegen// Stappen met vriendinnetjes (ik rechts)

Vergeet niet mee te doen met mijn Give-away meiden (klik)!

2 opmerkingen : Leave Your Comments

  1. Hahahaha iedere relatie eindigt in een vuilniszak :) Geniaal! En verder leuke foto's, altijd tof; zo'n artikel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! en sims is leuk, ik loop nog achter met deel 2 :P

    BeantwoordenVerwijderen