Spam your blog!

By | 12:27 27 comments
Normaal doe ik dit nooit, maar ik vind het wel weer tijd worden om wat nieuwe blogs te ontdekken en te volgen! Dus vertel mij wat je blog is, waar je blog over gaat en waarom ik juist jouw blog moet bezoeken/volgen!

27 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Hoi,

  Mijn blog is http://girlswithadream.wordpress.com
  Waarom moet je mij volgen ik hou momenteel een winactie en je kan altijd iets winnen namelijk er zijn ook troostprijzen en dat gaat altijd zo zijn ik blog over beauty Fashion DIY ik zal jou blog ook volgen volg je dan terug?
  X btw leuke artikels

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn blog is nieuw en gaat over beauty. www.beautness.tk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wat leuk!
  Mijn blog is: http://anneauty.blogspot.nl/
  Het is voornamelijk een beauty/lifestyle blog, maar ik wil graag fashion ook gaan betrekken, want dat vind ik gewoon leuk om te doen haha.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ik ben jouw blog nooit eerder tegengekomen maar ben je meteen gaan volgen, hele mooie blog met mooie foto's :)

  Mijn blog is blognroller.blogspot.nl & gaat vooral over fashion, beauty & lifestyle. Net een DIY geupload dus kom gerust kijken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg lief dat we even mogen spammen! Ik blog op http://www.thepinkperfectionist.be en dan voornamelijk over beauty en lifestyle. Ik update elke dag minstens 1 keer!

  Ook lopen er op dit moment twee winacties: je kunt een Sleek Original palette en een Catrice Absolute Nude palette winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, die rok is echt super leuk!
  Mijn blog heet me-travelleroftheworld.blogspot.com. Mijn blog is in te delen in mode, reizen en 'connection'. Dat laatste heeft te maken met mijn intresse in andere talen, culturen en mensen. Het in contact komen met elkaar, zeg maar. Ik hoop dat je het leukt vindt en tot gauw! :)

  X Bree

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yeah spammen!
  Ik ben Tessa en ik blog op www.all-by-tessa.blogspot.nl
  Hier blog ik bijna elke dag op en dat gaat dan over fashion, beauty of lifestyle. Ik blog met veel plezier en ik hoop dat ik je snel weer zie op mijn blog!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn blog is www.iamanightblogger.blogspot.nl. Het gene waar ik over post is eigenlijk wat verschillend, zo heb ik bijvoorbeeld een paar minuten geleden een 'new in' post geplaatst. Ik vind bloggen vooral gewoon heel leuk om te doen en ik hoop dat jullie het ook een beetje leuk vinden om mijn blog te bezoeken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n spampost blijft altijd leuk :) ik blog nu een paar maanden op www.wearecontentable.com. Een blog over reizen, mode en interieur! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben nu ongeveer een week aan het bloggen op www.liefsannebelle.wordpress.com. Ik schrijf over alles waar ik blij van word, zoals fashion, reizen, beauty, lifestyle en eten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn blog, The Healthy Foodbook, gaat over gezonde voeding en alles rondom een fit en gezond leven! Ik post regelmatig recepten, tips en natuurlijk heel veel informatie over gezonde voeding!

  Lees nu het verhaal van Sandra, die met mijn voedingsschema en hulp van een personal trainer 11 kilo is afgevallen!

  Liefs, Jennifer

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey! Wat leuk dat je ook uit Friesland komt, daar kom ik oorspronkelijk ook vandaan :D
  Ik kwam via via op je blog.
  Mijn naam is Marjolein - Leinz - LEINZ CREATIONS en ik ben een alternatief meisje die voornamelijk blogt [gaat bloggen] over haar tekeningen en andere creaties. Ik blog nog niet zo heel lang, althans met mijn huidige account dan. Maar neem gerust eens een kijkje als je wilt! In de toekomst zullen er meer tekeningen and stuff op staan ;)

  Ik volg je in elk geval sinds vandaag :)

  Groetjes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. PS: Ik vergat mijn link, oops!
  http://www.leinzcreations.blogspot.com ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn blog heet Rebels maar Romantisch.
  Ik schrijf er vooral op over mode en creativiteit.
  Op dit moment loopt er een winactie waarbij je een vintage tas van Doortje-Vintage kunt winnen.
  Als je wilt kun je hier een kijkje nemen: www.rebelsmaarromantisch.blogspot.com

  Ik ben je trouwens gaan volgen via GFC en Bloglovin. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn blog heet Sabsacha.
  Je zal nu denken wat een aparte naam... haha ik heb die naam namelijk verzonnen toen ik nog heel klein was. Dat was de naam van mijn soortige mode bedrijf. haha, Mijn blog gaat over beauty, fashion and lifestyle ben deze blog begonnen omdat ik heel erg van schrijven hou. Volg me en ik volg terug. Neem gerust een kijkje en reageer als je wilt..

  http://sabsacha.wordpress.com

  kus Sabrine

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mijn blog bestaat nog geen week! Maar dit is mijn blog:
  www.becauseihavegotapassion.blogspot.nl

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. www.the-dreamstore.com houten speelgoed, geboortecadeau's, de leukste baby-pakjes van Nederland en (kinderkamer) accessoires.
  neem maar eens een kijkje, voor ieder wat wils in alle prijsklassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk! Een spam your blog, heb ik ook op mijn site staan. Ik ben net overgestapt op een andere site omdat deze mij meer mogelijkheden geeft. Mijn blog gaat over beauty, fashion en make-up. Lijkt me leuk als jullie een kijkje zouden nemen! Mijn vrienden zeggen dat ik het wel leuk doen en leuk schrijf maar vraag me af of dat wel echt zo is. Ik hoop dat jullie mijn site in de gaten zullen houden want ik ben erg benieuwd naar jullie mening dus laat ook gerust je mening achter!

  http://beautyandmeblog.blogspot.nl/
  https://www.facebook.com/pages/BeautyMe/370130896421408
  https://twitter.com/MeAndBeautyByMe

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mijn blog: ablogbyilah.blogspot.nl, hij gaat over fashion, beauty en lifestyle :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hey hey
  Ik ben ukkepukkie van http://ukkepukkiesleven.blogspot.nl/
  Mijn blog gaat over van alles en nog wat
  Van diys tot aan reviews en ook persoonlijke dingen.
  Tips voor mijn blog zijn altijd welkom mail ze naar
  Ukkepukkie.love@gmail.com
  Neem vooral een kijkje als je het leuk lijktm

  Kussies ukkepukkie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh leuk! :)
  Mijn blog gaat over het bakken en decoreren van allerlei soorten lekkernijen.
  Tips zijn altijd welkom. :)
  Het zou leuk zijn als je eens een kijkje neemt.
  http://bloglise1997.blogspot.be/

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hey mensjes
  Ik heb een blogje samen met mijn vriendin dana.
  Het gaat over van alles maar vooral over dingen die wij meemaken en doen :)
  Kom vooral even een kijkje nemen
  Xxx bianca van http://biancisme.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. hoihoi,
  ik ben net een blog begonnen met een aantal vriendinnen. het is een gezellige blog met beauty en een beetje lifestyle, kom een keertje langs op onze blog! themusesofbeauty.blogspot.nl
  xxxx denise

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi, hoe leuk! Mijn blog bevat blogposts over beauty reviews, (low budget) shoplogs, beauty DIY's, nails, nailart. Zoals je zult merken ben ik gek op low budget! ;-) leuk als je een kijkje komt nemen en nog leuker wanneer je een reactie achter laat! ;-) lieve groetjes, Mandy.
  http://mandybos.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het is niet echt een blog maar toch ook weer wel. Namelijk een facebookpagina waarop ik hetzelfde doe als jij op je blog. Ik ben pas geleden begonnen. Ik zal posten voornamelijkmover beauty. Met hier en daar fashion en misschien ook wel lifestyle.. En dat alles voor de kleine portemonnee, ik post dus alleen maar over budgetpriducten. Vandaar ook de naam;
  Www.facebook.com/annechiensbudgetbeauty

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het zou leuk zijn als je op mijn blog kijkt!
  www.randomrockers.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen