H&M order // Summer sale

By | 17:12 5 comments
Ik ben opzoek naar een simpele zwarte maxi jurk, helaas had onze H&M mijn maat niet meer, dus besloot ik op de site te kijken. Daar stonden verschillende maxi jurken in de sale en ik heb er gelijk maar drie verschillende besteld! Nu de zomer zo is aangebroken bedacht ik me dat ik best nog wat zomerjurkjes en luchtige shirtjes kon gebruiken. In de sale stonden leuke gehaakte topjes en een superleuk gehaakt vest! Het roze jurkje was love at first sight, hopelijk is die in het echt ook zo mooi, zie mezelf er al in lopen op een heerlijke zomeravond met een paar mooie zwarte heels!

5 opmerkingen : Leave Your Comments

  1. Hele mooie bestelling, die jurkjes zijn leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, ook lekker besteld bij H&M zie ik. Ik heb gisteren ook een bestelling geplaatst. Leuke aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen