Instadiary//

By | 16:48 7 comments
Nieuwe serie ontdekt en ik heb The Carrie Diaries in twee dagen uit gekeken // Het was nog even hard bikkelen voor school de laatste weken, maar alles is af gekomen en ik heb al een tijdje lekker vakantie // Heerlijk buiten leren met mooi weer en blote benen // Gezond ontbijtje // Zelfgemaakte ketting // Mooi weer, dus een lekker fris fruithapje // Mijn kledingkast weer opgeruimd, schoongemaakt en anders ingedeeld // Vorige week een feestje op de camping van de oma van een vriendin van mij, natuurlijk moest ik op de foto op een tractor, eigenlijk ging het meer om de pipo wagen achter me // Afgelopen zaterdag, stappen met een vriendin wat supergezellig was // Gister werd oma 82, normaal krijgen we Nibb-itt in een boterbakje, gister waren het buggles waar mijn nicht en ik om moesten lachen // Vandaag zijn mijn ouders op vakantie gegaan, in de camper // Mijn bed was bezet door deze luilakken

7 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Mooie foto's leuke ketting ook;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke foto's! En die katten haha, zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto's, die ketting ziet er erg gaaf uit!

  x Tessa
  www.tessa4beauty.blogspot.nl
  (ik volg je blog nu, wil je mij ook terug volgen?)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! In welke Swetser was je :-)? X
  www.iamanightblogger.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen