Blog crush // Karina in Fashionland

By | 23:10 6 comments
Jullie hebben vast wel blog die jullie volgen? Ik dus ook en die wil ik jullie niet onthouden. Ik wil hier een vast artikel van gaan maken en mijn eerste blog crush is Karina uit Polen. Helaas kan ik niet veel uit haar teksten halen, want ik versta/lees geen pools. Maar haar foto's zijn ontzettend mooi en haar outfits en make-up zijn ontzettend inspirerend! Haar blog Karina in Fashionland volg ik nu al een tijdje. Wat vinden jullie van haar en haar blog en kende je haar al?

6 opmerkingen : Leave Your Comments

  1. Ik volg haar ook al een hele tijd! Haar make-up is echt altijd flawless x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Meer info? Kijk op mijn blog: http://anneauty.blogspot.nl/
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kon haar nog niet maar ik ga zeker weten een kijkje nemen op haar blog.
    Haar outfits en make up is echt heel erg mooi!

    X
    www.frunettte.com

    BeantwoordenVerwijderen