Nieuwe layout

By | 19:50 6 comments
Eindelijk een nieuwe layout! Misschien hebben sommige van jullie wel gezien dat ik er vandaag mee bezig was, want mijn blog was vandaag een rommeltje, maar ik ben blij met het resultaat. Ik was al heel lang niet meer tevreden met mijn oude layout namelijk. Hoe vinden jullie mijn nieuwe layout?

6 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuke layout! (ik heb namelijk ongeveer hetzelfde) Maar het ziet er echt leuk uit! :) Wel vind ik het lettertype een klein beetje moeilijk lezen, vooral als er lange teksten zullen komen bij je artikels. Maar ik vind de kleuren & layout natuurlijk echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik zie nu inderdaad pas net dat dat lettertype ook bij de artikels komt, had dat alleen in de zijbalk willen hebben, even aanpassen dus! Bedankt! :D

   Verwijderen
 2. Mooie simpele layout! Ik hou daar wel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super mooi! Hoe kom je aan deze layout? :$ Ik wil namelijk heel graag iets wat er op lijkt hahah xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, geen idee, ik zoek meestal op free simple blogger templates ofzo!

   Verwijderen