Instadiary //

By | 15:25 5 comments
Heerlijk buiten een boek uitgelezen // Daarna werd het tijd voor nieuw leesvoer // Outfit voor een avondje uit eten met 6 vriendinnen // Op een heerlijke zondag lekker zonnen bij het water, met prachtig uitzicht // Eindelijk een beetje bruine benen gekregen door babyolie // Ringen gekocht bij de H&M, love it // Gratis fotoalbum besteld bij de Hema, ook mijn zwart witte broek komt van de Hema // Mijn roze statement kettingen // Selfie voor Facebook // Zaterdag in de kroeg wou ik niet op de foto // Outfit voor een date, superspannend // Leren jas gekocht via Marktplaats, helaas past hij mij niet :(

5 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Mooie foto's en wat een prachtige lay-out heeft je blog hoe heb je dat zo gekregen?;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik weet niet meer waar ik hem vandaan heb, heb er best wel een tijdje naar gezocht ;)

   Verwijderen
 2. Mooie foto's zeg en prachtige ketting! Je bent een knappe meid!

  x Marjo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leeeuk! en tof jack, jammer dat ie niet past :(

  BeantwoordenVerwijderen