Blog crush // Mariannan

By | 22:29 7 comments
Het is wel weer tijd voor een blog crush vind ik, deze keer heb ik gekozen voor Mariannan. Marianna is 23 jaar oud en woont in Helsinki. Ze blogt vooral over fashion en lifestyle en uit beide haal ik veel inspiratie. Haar outfits zijn vaak vrij simpel met mooi sieraden. Zelf hou ik daar ook van, ik denk dat ik er daarom veel inspiratie uit haal. Less is more. Kennen jullie Marianna al? Klik hier om naar haar blog te gaan.


7 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Zij is echt prachtig, vooral dat zwarte jurkje staat haar zo goed!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze is inderdaad een prachtig meisje
  ik volg haar al een tijd op instagram
  en ben echt jaloers op der figuurtje
  en der gezichtje + haarkleur! alles dus haha
  ik zou der haarkleur ook wel willen heel mooi

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie outfits en d'r haar zit perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze is echt mooi, Scandinavische bloggers zijn altijd zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik volg haar al een paar jaar en haar blog is inderdaad fantastisch :)

  BeantwoordenVerwijderen