Huge H&M order

By | 14:19 11 comments
Het is weer zover, ik heb een gigantische order geplaatst, en dit is nog niet eens alles wat ik wil. Wat ik nog wil is telkens uitverkocht, maar ik doe straks gewoon weer een poging! Zoals jullie zien zijn er veel jurkjes, die wil ik toch weer iets meer gaan dragen. De paarse top heb ik al in het grijs en die is echt prachtig! De bikinitop wil ik voor die prijs wel even proberen. De rode blazer wil ik al heeeel lang maar is telkens uitverkocht, ik ben bang dat deze te klein is, maar dan probeer ik hem gewoon te ruilen met het formulier! Bijna alles komt uit de sale of is deze week een actie, ik hou echt van de H&M!

11 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Die schoenen zijn echt heel leuk!
  Liefs,
  Veronique | My Pretty Way Of Life

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woow dat is heel veel inderdaad, hihi! wel leuke dingen :) Dat broekje is perfect voor oud en nieuw of kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw superveel! Dat jurkje rechtsonder vind ik heeel leuk, heb hem namelijk zelf ook besteld haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie jurkjes! Hele leuke bestelling meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele bestelling! Zitten leuke items bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, ik was meteen verliefd op de broek, maar ik kan hem helaas niet vinden! Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke dingen! Alles is leuk haha!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er super leuk uit !
  alles is inderdaad leuk!

  liefs,
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl
  bedankt voor je reactie op mijn blog'

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super! goed uitgekozen
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. skirts & shoes are awesome! lovely items!
  i love your blog & your style.
  follow the blog!

  anecia & roses ♥ blog

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is inderdaad echt een huge order haha, maar toffe dingen heb je besteld!

  BeantwoordenVerwijderen