Instadiary //

By | 15:40 10 comments
Deze supermooie sprei heb ik in de kringloop gevonden voor maar twee euro // Beugelbekkie kijken op een vrije dag, jeugdsentiment // Eindelijk een plek gevonden voor een bureau op mijn kamer // Mijn prachtige nieuwe horloge // Foto van Diesel, gemaakt met mijn nieuwe spiegelreflex // Op zondag is het tijd om mijn favoriete serie the Vampire Diaries te kijken // Eindelijk de perfecte leren jas gevonden // Deze dag heb ik wel drie regenbogen gezien en vond ik het tijd voor een foto // Eindelijk mijn tattoo, ik heb hem op mijn verjaardag laten zetten, 31 oktober // Coco Chanel, ik heb mezelf verwend, ik had een douglas bon gekregen op mijn verjaardag // Too Faced Boudoir eyes replica, via eBay besteld // Artpop! Ik keek echt uit naar deze cd en heb hem dit hele weekend geluisterd, hij is echt geweldig!

10 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuke foto's! Ik ben wel benieuwd naar dat too faced palette ga je daar een review over schrijven? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wil je een review over die Faces Boudoir eyes replica maken?! Zien er super uit!
  en chanel heerlijk.. prachtig lerenjasje.. en leuke tattoo!
  en The vampire diaries als iemand dat kijkt die haalt punten bij mij
  ik vind het zo'n mooie serie.. heb wat afgejankt bij seizoen 5 (begrafenis Bonnie) brr.

  lots of love
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's!& wat heb je een leuke blog, ik volg je vanaf nu via bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's benieuwd naar een paar reviews!

  Follow back?
  www.topicoflifestyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's en wat een leuke tattoo! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leeeuk! Die Too Faced palettes zien er leuk uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's!

  www.overvanallesennogwat.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke foto's! Oeh nice je kijkt ook The Vampire Diaries leuk leuk. Je hebt een leuke blog ik volg je nu.
  liefs,
  rosannevandierenn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen