Review // Too Faced Boudoir Eyes replica

By | 16:10 8 comments
Een tijdje geleden bestelde ik de replica van Too Faced Boudoir Eyes op eBay, vorige week kreeg ik hem binnen en wauw, wat is hij mooi. De verpakking is alleen al de moeite waard, maar ook de oogschaduw is mooi, het zijn allemaal mooie neutrale kleuren en ik ga hem hier voor jullie reviewen.
Het palette bevat negen 'soft en sexy' oogschaduwen en een glamour guide.
 De kleuren zijn onderverdeeld in drie verschillende looks, namelijk: Day, Classic en Fashion.
 Dan nu de review, de eerste drie komen uit de Day look en hebben de namen In The Buff, Fuzzy Handcuffs en Voulez-Vous. Deze zijn alle drie vrij mat en neutraal. Hiervan vind ik het pigment ook iets minder goed dan van de rest. Deze zijn wel mooi voor het maken van een Nude look.
 De tweede rij van het palette heet Classic en bevat de kleuren Satin Sheets, Sugar Walls en Garter Belt, de eerste twee bevatten een hele mooie shimmer en zijn goed gepigmenteerd. De Garter Belt is matte en ook goed gepigmenteerd. Zelf hou ik van shimmer en deze ga ik vast vaak gebruiken. Weer mooie neutrale kleuren.
 De derde en laatst rij heet dus Fashion en heeft de drie kleuren Birthday Suit, Lap Dance en French Tickler. Deze bevatten alle drie een mooie shimmer en zijn goed gepigmenteerd. De laatste French Ticker is zwart met subtiele gouden glitters er in. Erg mooi, zoiets had ik nog niet! Ik weet zeker dat ik deze kleuren ook vaak ga gebruiken.
Al met al vind ik het een mooi palette met kleuren die mooi neutraal zijn en goed voor een doordeweekse dag. De eerste rij Day ga ik denk ik het minst vaak gebruiken omdat ik die net iets te licht vind en iets te weinig gepigmenteerd, maar zo duur was het palette ook niet, dus ik ben zeer tevreden.

Ik heb het palette hier gekocht voor €7,81, maar hier is hij ook te koop voor €7,29.
Ik wacht nog op meer replica's van Too Faced en Urban Decay en zodra die binnen zijn zal ik daar ook reviews van plaatsen.

8 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Erg mooi! Inderdaad perfect voor overdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw dit is echt een prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet slecht! ik was hier al benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeh hier had ik naar gevraagd.. ziet er super uit meis!
  en bedankt voor je hele lieve comment,
  jij heb ook een prachtig koppie! wees er trots op!

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aaw that looks really good. I like the shades a lot :-) heel mooi. echt

  BeantwoordenVerwijderen