Instadiary //

By | 19:18 14 comments
Koos make-uploos // Lekker wezen shoppen met een vriendin in Groningen, vooral veel make-up, nagellak en parfum gekocht // Naked replica en hij is echt geweldig, dit is echt mijn favoriete palette samen met mijn Naked 2 palette // Rimmel Space dust nagellak in de kleur Total Eclipse // Fotoshoot opdracht voor school en deze foto maakte ene klasgenootje van mij // Superleuk hardstyle feest gehad en ontzettend veel partypics gemaakt // Outfitje // Storm, regen, hagel en onweer allemaal tegelijkertijd // Extensions besteld bij Luxury for Princess in de kleur Butterscotch Blonde en de kleur is echt perfect voor mij, ze zijn zo mooi // Playboy smockey eyes palette van de Action // Lana del Rey, ik ben echt fan van haar en haar teksten zijn gewoon erg mooi // Gisteren ben ik met mijn moeder, een vriendin en haar moeder naar de kerstmarkt in Bremen geweest, hiervan komt nog een artikel, mijn vriendin maakte deze foto, in het midden staat mijn moeder en links naast haar staat de moeder van mijn vriendin

Wil je eerder mijn Instagram foto's zien?
Volg me dan!

14 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Die outfit is leuk, mooi meid! Weer hele leuke foto`s!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. naked palette is top ik wil die ook zo graag
  plus die foto van jouw in sepia is echt prachtig

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat palette ziet er heel mooi uit! ik zag helaas alleen de lippaletten liggen deze heb ik niet gezien :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dat palette! Super leuk artikel!

  x Yvet
  http://everythangisperfect.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wonderful photos!
  following you via gfc and bloglovin now! hope you'll follow me, too!
  happy day!

  www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's!
  En ik heb je gelijk even gevolgd op bloglovin (:

  www.greeneyesandredlips.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het goed is kan je hem nu wel zien, ghehe -> http://greeneyesandredlips.blogspot.nl/

   Verwijderen
 7. Leuke foto's! Vooral de vijfde is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk zo een instadiary, hele leuke foto's! En die Naked palette is zo moooi. weet jij waar je die kan kopen eigenlijk?

  xoxo Mareijn

  www.the-freaking-third-blog.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen