Oh, say can you see op Facebook!

By | 14:56 2 comments
Ja hoor, het is zover, ook mijn blog doet mee aan Facebook! Ik heb net een Facebook pagina aangemaakt en ik zou het leuk vinden als jullie allemaal op de Like button klikken en via Facebook op de hoogte blijven van mijn blogupdates. Al mijn nieuwe blogposts plaats ik op Facebook en je zult dan dus gelijk op de hoogte zijn van mijn updates! Klik hier om naar mijn pagina te gaan!


2 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Great post dear. Anyway, I did a little year ender reader survey on the blog. Hope you can answer. :))

  xoxo;
  What Kenny Hearts a Lifestyle Blog


  - Facebook
  - Bloglovin
  - Instagram @whatkennyhearts

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Over die chelseaboots: ze lopen heerlijk!
  Je voelt bijna niet dat het hakken zijn, want ik kan er makkelijk een hele dag op wandelen (:

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen