Tag // Sweater weather

By | 14:01 21 comments
 Eigenlijk doe ik bijna nooit een tag, maar ik vind het nu toch wel weer tijd worden voor een tag! Deze keer de sweater weather tag, omdat deze natuurlijk goed bij deze tijd past!

1. Wat is je favoriete geurkaars?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit geurkaarsen brand, dit omdat ik er vaak niet tegen kan en het risico dus niet durf te nemen. Ik krijg van heel veel geurdingen uitslag rondom mijn gezicht. Wel heel jammer, want ik vind het heerlijk ruiken en ik denk dat ik kaneel ofzo dan heel lekker zou vinden.

2. Koffie, thee of warme chocolademelk?
Sowieso warme chocolademelk! Met slagroom!! Heerlijk, dit vind ik ook één van de leukste dingen aan de winter, na het schaatsen een lekkere warme choco drinken. Koffie lust ik niet en thee drink ik vaak op werk of stage. Als ik thuis thee drink dan is het kaneel thee met veel melk en suiker.

3. Pas jij je make-up routine aan in het najaar?
Ja een beetje wel, ik gebruik sowieso een vettere dagcreme, omdat mijn huid in dit seizoen altijd heel droog en gevoelig is. Mijn ooglook wordt vaak iets warmer, in de zomer gebruik ik graag wat kleurtjes zoals blauw, groen en zilver, in de winter gebruik ik veel aardetinten, zoals bruin, paars, donkergroen en bordeaux. Mijn lippen krijgen ook een iets warmere kleur, zoals rood, bordeauxrood of echt tegen het paarse aan.

4. Wat is jouw favoriete eten tijdens de feestdagen?
Boerenkool! Ik vind dit zo lekker en kan dit niet vaak genoeg eten. Met de kerstdagen maakt mijn moeder altijd kalkoenpoten klaar en dit is ook zo ongelovelijk lekker! Niemand kan dat zo maken als haar.

5. Muts of sjaal?
Sowieso een sjaal, die draag ik zodra het maar een beetje kouder wordt, ik heb er dan ook heel veel en deel ze samen met mijn moeder. Een muts draag ik alleen als het echt heel koud is.


6. Wat is je favoriete wintertrui?
Ik heb net een trui ui de sale gevist bij de H&M en dat is nu al mijn favoriet, de kleur is mooi, en hij is lekker dik en oversized. Ik heb hem voor de foto speciaal uit moeten doen, aangezien ik er bijna in woon, haha!
7. Wat is je musthave nagellakkleur van het najaar?
Leading lady, Beyond Cozy, Recessionista en Don’t sweater it van Essie. Ik kan echt niet kiezen tussen deze vier, ik vind ze allemaal heel mooi voor de herfst/winter.
8. Laarzen of Uggs?
Mag enkellaarzen of bikerboots ook? Ik hou helemaal niet van uggs en lange laarzen zijn ook niet mijn ding. Ik draag vaak bikerboots of enkellaarzen met een hakje, voor de winter kies ik dan toch voor de bikerboots, want daarmee kan ik in de sneeuw lopen.

9. Wat is het leukste aan het najaar?
De gezelligheid, samen voor de openhaard met een kleedje, warme chocolademeld, lichtjes. Vooral deze tijd rond de kerstdagen vind ik de mooiste tijd van het jaar. Ik krijg er een soort van gelukkig gevoel van, elk jaar weer.

10. Heb je een favoriet liedje dit najaar?
Hmm, deze is lastig… Ik luister nu veel de cd van Lady Gaga, maar wat me wel echt een winters gevoel geeft zijn de liedjes van Lana del Rey. Video Games kwam namelijk twee jaar geleden rond deze rijd uit, dus die link ik altijd met de gezelligheid van deze dagen. Oh en doordat ik Bastille heb gezien in Leeuwarden bij de opening van Serious Request ben ik nog meer fan van ze geworden! Dus die luister ik nu ook veel. De zanger is trouwens echt heel knap in het echt, haha!

21 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. leuke tag zeg! Ik vind die trui van de h&m heel mooi :)

  Liefs, Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Loooovely sweater!

   Kisses from www.withorwithoutshoes.com

   Today I bring you my last NEW IN....my New amazing pair of Sunglasses!

   Verwijderen
 2. Heel leuk om te lezen :)! En die essielakjes zijn echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk om te lezen! erg mooi palette wauw!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die vier Essie lakjes zijn perfect, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super post! Je blog is ook heel leuk! Ik ga je volgen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke tag, leuk om te lezen. Die lakjes zijn echt heel erg mooi en warme chocolademelk met slagroom (hoewel het bij mij meer slagroom met chocolademelk is ;) is inderdaad heerlijk in de winter. Leuke blog heb je, ik volg je nu! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, die drie rechter kleuren van essie zijn zo ongelooflijk prachtig. Ik weet nu waar ik mijn geld dit jaar aan uit wil geven! Haha, leuke post x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze tag is zo leuk, en je hebt 'm leuk ingevuld!

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tag is dit :) hij blijft leuk! Wat jammer dat je niet goed tegen geurkaarsen kan zeg! Lijkt me erg vervelend, ik zelf brand namelijk niet anders haha!
  Als je het leuk vind ben je bij deze van harte uitgenodigd om mee te doen aan mijn linkparty! In mijn linkparty kun je reclame maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt, inclusief een foto én een link naar jouw blogjes!! Tof toch?!

  Zou het gezellig vinden als je mee zou doen! Fijne zondag, liefs XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. great post!
  happy holidays!

  <3
  http://www.getcarriedaway.net/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke Tag! En hele leuke antwoorden heb je gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt superleuk om te lezen, mag ik deze ook op mijn blog zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha high-5 girl, ik hou ook sowieso niet van Uggs :P
  Leuke tag hoor! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke tag! Ik ben ook dol op warme chocolademelk met slagroom, heeeerlijk :) xo

  BeantwoordenVerwijderen