Bloggersmeeting Amsterdam

By | 14:08 26 comments
Zondag had ik mijn eerste bloggersmeeting in Amsterdam. Tineke had me hiervoor uitgenodigd, omdat ik best veel contact met haar heb en we wel dicht bij elkaar wonen. Op deze manier konden we mooi samen reizen. Benieuwd naar deze meeting? Lees dan snel verder!

 Om kwart voor 10 zou onze trein vertrekken vanuit Leeuwarden en daar had ik dan ook afgesproken met Tineke. Na een super gezellige reis van ongeveer 2 uur kwamen we aan in Amsterdam. We hadden bij de Starbucks afgesproken met Geanne, Lois, Dagmar en Heleen om 12 uur. Toen we de rest hadden gevonden zijn we eerst wat met ons allen gaan eten bij Luna. Dit lunchcafe had een perfecte locatie, want hij stond naast de Lush en bijna tegenover de Douglas!
 Na onze lunch zijn we de Lush binnengegaan. Wat ruikt het daarbinnen toch heerlijk. Zelf kom ik nooit bij de Lush, want hier in de omgeving zit hij namelijk nergens. Tenminste niet dat ik weet.
Na de Lush gingen we door naar de Douglas, want ik had maar één doel: mijn eerst MAC lipstick kopen!
 Ik was net een kind in een snoepwinkel! Ik had alles wel mee willen nemen, maar ik had maar een cadeaubon van 15 euro, dus ik mocht van mezelf eerst maar één uitkiezen. Hier heb je kunnen lezen welke het is geworden.
 Natuurlijk eerst swatchen, helaas is de foto door de flits niet zo mooi geworden en vallen de kleuren weg, maar van boven naar onder zijn dit: Rebel, Diva en Candy Yum Yum. Na nog een beetje shoppen zijn we nog wat gaan drinken in de kalvertoren. Daar is ook de groepsfoto gemaakt.
 Toen we langzaamaan weer terug liepen naar het station kwamen we langs een Jamin. Wie kan dat nou weerstaan? Duizenden paaseitjes met allemaal verschillende smaken, natuurlijk heb ik een zak gevuld en deze meegenomen in de trein. Rond half 5/5uur zijn Heleen, Geanne, Dagmar en Lois weg gegaan en bleven Tineke en ik nog even winkelen.
Rond half 7 zaten Tineke en ik weer in de trein terug naar Leeuwarden en was het toch nog tijd voor een selfie, want dat mag natuurlijk niet vergeten worden! Eenmaal terug in het hoge en vooral koude noorden lag er veel sneeuw en bleef het ook maar heel hard sneeuwen. Ik moest nog een stukje in de auto en het was superglad. Halverwege deze reis stopte mijn ruitenwisser er mee en heb ik mijn moeder moeten bellen om mij op te halen. Ik was dus pas 11 uur thuis. Maar gelukkig zat ik warm in de auto en verhongerde ik niet dankzij de paaseitjes, haha! Het was een supergezellige dag en ik wil dit zeker vaker gaan doen. 

Ik heb natuurlijk ook nog een paar aankoopjes gedaan:
 Eerst deze schoenen van de New Yorker, deze kleur had ik nog niet en ze kostten maar €9,95!
 Ein-de-lijk een gestreepte blouse, ik zoek hier al sinds de zomer naar, niks zat mooi, maar deze is perfect. Deze kostte ook maar €9,95 en komt ook bij de New Yorker vandaan.
 En last but not least, mijn MAC lipstick!

Hopelijk vonden jullie dit leuk om te lezen, zijn jullie wel een naar een bloggersmeeting geweest?

26 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Het was zo leuk! Wow, ik wist niet dat je zo laat pas thuis was! Gelukkig had je inderdaad je paaseitjes!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was heel leuk je te ontmoeten :) Candy Yum Yum is zo lekker fel! En de laarsjes zijn echt heel mooi, en dat voor zo weinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gezellig! Erg leuke blouse ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, ziet er erg gezellig uit! Wat een leuke blouse heb je gekocht. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er gezellig uit!
  Je hebt leuke dingen geshopt, die blouse vind ik ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zie eruit alsof jullie een leuke dag hebben gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gezellige en leuke dag moet je gehad hebben! :) Vind je aankoopjes ook erg leuk! Alleen minder dat je pas zo laat thuis was, maar gelukkig kon je in ieder geval thuis komen; met sneeuw heb ik vaak genoeg gezien dat het ov niet of nauwelijks rijdt :O

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's! Moet vast heel gezellig zijn geweest!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er leuk en gezellig uit.
  Ik heb die blouse ook! Maar weet totaal niet wat ik er bij aan moet doen, tips? haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk!! Wow die laarsjes, lekker budget! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er super gezellig uit, fijn dat jullie het zo leuk hadden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te zien zeg, mooi verslag heb je er van gemaakt! Ik zag je blouse al bij Tinekes filmpje, super tof!! Balen van je terugreis trouwens, dat dat nou net dan moet gebeuren...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er heel gezellig uit :) Woon je in leeuwarden? Ik woon in Sneek haha :P
  Ik heb je genomineerd voor een Liebster Award.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk dat jullie gemeet hebben. Leuke foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, zo gezellig! Je gestreepte blouse en je MAC lipstick zien er erg leuk uit :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat ziet er gezellig uit! Auto rijden en sneeuw...I don't like!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. You all look so gorgeous in that first picture and seems like you had a great time. I love the MAC lisptick! ♥

  http://www.mursway.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super gaaf zo'n bloggersmeeting! Volgens mij hebben jullie het hartstikke leuk gehad! x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat gaaf zeg, een heel leuk idee! Het ziet er super gezellig en leuk uit :D.

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk verslag heb je gemaakt. Erg leuke dag en ook erg leuk je te ontmoeten. :D

  BeantwoordenVerwijderen