Inspiration //

By | 18:42 11 comments


Even een kleine inspiratie post vandaag. Vandaag had ik mijn laatste tentamen van dit schooljaar, maar helaas heb ik hem niet gehaald, dus volgende week voor de herkansing. Dat betekend dus nog een week leren en ik ben al zo moe van al dat leren. Maar deze toets nog even en dan heb ik mijn Propedeuse. Ik probeer wel nog zoveel mogelijk te posten! Ik ben mezelf al wel een beetje aan het verwennen, dat mag ook wel toch als je zoveel moet leren? Haha! Ik heb een bestelling binnen gekregen van The Makeup Spot, hier komt nog een artikel over en vandaag heb ik een horloge binnegekregen en hij is zooo mooi! Verder wacht ik nog op een kwastenset en de Replica van Naked 3, hopelijk komt het snel binnen! Vandaag ben ik ook nog even wezen shoppen met mijn moeder en ik hoop hier ook snel een shoplogje van te maken, ook al is het niet heel veel. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe, ik denk niet dat het dit weekend lukt om te bloggen! Het weekend weer werken en ook weer leren, bleeeh! Wat gaan jullie het weekend doen?

Vergeet trouwens niet om mee te doen aan mijn give-away. ik geef namelijk het Garden of Eden palette van Sleek weg! Klik hier om mee te doen!

11 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wauw mooie inspiratie! De nagellak is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie inspiratie! Ik heb de zwaluw tattoo foto als inspiratie gebruikt voor mijn eigen tattoo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie inspiratie foto`s, die tattoo is zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauwie.. dit had ik net even nodig. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nice!!
  maybe we can follow each other?let me know!!
  http://exality.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt prachtig!!!
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! :) Op mijn blog staat het artikel waarin je naam vermeld staat en wat je moet doen! Veel succes :) xxx Sara
  http://www.oohlablush.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne inspiratiefoto's! Ik vind die luxe altijd zo mooi in die foto's he, word er altijd zo hebberig van haha. Succes met je herkansing!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een prachtige inspiratie beelden! :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Na het lezen van je inspiratie ben ik zelf ook even op zoek gegaan naar replica's voor het Naked 3.. Bestelling voor Naked 3 (en 2) inmiddels in behandeling. Kan niet wachten tot ze binnen komen... Bedankt voor het delen van je inspiratie.....

  BeantwoordenVerwijderen