Instadiary //

By | 15:25 14 comments
Ooglook met het Sleek Storm palette // eBay bestelling binnen // Hmm, pannekoeken bakken // Selfie in de spiegel // Yes, ik heb de 150 volgers bereikt, daarom geef ik hier een Sleek Garden of Eden palette weg // Mijn favo serie kijken op de zaterdagavond // Leren voor mijn tentamen, helaas moet ik hem nog eens over maken // Kiekeboe, Diesel helptmij bij het studeren // Foto's maken voor een artikel // Nog een ooglook met het Sleek Storm palette // Mijn eerste MAC product gekocht // Samen met Tineke in de trein, we hadden een bloggersmeeting in Amsterdam en we moesten weer terug naar het hoge en koude noorden!

14 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Leuke photodiary ! Love the mac lipstick !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Gaaf dat je een bloggersmeeting hebt gehad! Die lippenstift ziet er trouwens echt mooi uit, ben heel benieuwd naar het kleurtje!
  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Mooie kleur ogen heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke foto's! Ik zit zelf ook bijna op 150 volgers, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ben benieuwd naar de Lady Gaga lipstick :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke diary!
  En hihi, zo cute dat je kat is <3

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow.. 150 volgers.. Goed gedaan!! Heb je nog tips? Ik zit op 2..... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was zo gezellig zondag! Die pannekoeken zien er erg lekker uit! Ik ben benieuwd naar je Ebay bestelling!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je leuke foto's gemaakt!
  Ik ben echt verliefd op je mac lipstick haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk om te zien! leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen