Review // 1001 extensions

By | 15:36 23 comments
Een tijdje geleden werd ik benaderd door 1001 extensions, of ik misschien ook hun extensions wilde reviewen. Ik kreeg extensions naar keuze opgestuurd in ruil voor een review. Natuurlijk wil ik dat doen, want wie wil er nu geen haar als rapunzel? Lees gauw verder naar wat ik vind van deze extensions.
 Ik koos voor de kleur heldere Chatain in de lengte van 56 cm. Éém setje bestaat uit 80 gram haar, voor een volle bos had ik wel 2 pakketjes nodig wat samen dus 160 gram haar is. In deze review zie je één set van 80 gram. Ik had deze set binnen een week binnen met DHL, deze set kwam dus niet uit Nederland zelf. Wel kreeg ik een tracking code en kon ik precies zien waar ze waren.
 Het haar is supermooi en zacht, de punten zien er ook heel mooi uit. Qua kwaliteit van het haar zeker een aanrader, een minpuntje vond ik wel dat één strook haar al heel dun was.
 Op bovenstaande foto zie je goed hoe dun het is, op deze manier zou ik ook nooit alle klemmen kwijt kunnen in mijn haar, ik heb dus besloten om van sommige stroken de klemmen af te halen en op andere stroken vast te naaien, zo heb ik meer haar aan één strook en minder klemmen.
 Dit is de hele set, één set bestaat uit één strook met 4 klemmen, twee stroken met 3 klemmen, twee stroken met 2 klemmen en één strook van één klem. Helaas waren deze extensions te donker voor mijn haar, maar ik heb een hele goede oplossing gevonden, ik had zelf namelijk al een set met lichtere extensions en aangezien mijn haar twee kleuren heeft draag ik ze nu door elkaar en dat is perfect voor mij, de lengte is ook precies evenlang!
 Hier zie je dus mijn eigen set en de twee sets van 1001 extensions bij elkaar, dit is samen 320 gram en veeeel te veel voor mijn haar.
En mijn haar met mijn oude extensions samen met de extensions van 1001 extensions, pefecte kleur he? Mijn eigen haar is net iets over mijn borsten en nu komt het tot mijn taille. Het is niet iets wat ik dagelijks draag, maar wel vaak met speciale gelegenheden en feestjes.
Al met al ben ik dus wel tevreden met de kwaliteit van de extensions, het is alleen jammer dat de stroken wat dun zijn, maar als je een beetje creatief bent is dit zo opgelost! De extensions zijn te bestellen op http://www.1001extensions.nl/.

Let op: Zoek eerst even reviews op internet, want het schijnt niet overal zo goed te gaan als het bij mij ging!

23 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Oeh, wat mooi,
  Staat je erg goed!

  Liefs Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi! Je kan het goed hebben! Ik heb zelf ook te lichte extensions; goed idee om te gaan mixen (ik heb ook meerdere kleuren in mijn haar)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze ook maar mij staan ze gewoon niet en ze mengen niet mooi met mijn eigen haar ;( Gelukkig zijn ze bij jou wel heel mooi!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi resultaat.

  PS: Doe jij al mee aan mijn winactie?
  http://www.tessevea.nl/2014/01/winactie-2x-new-black-original-ombre.html
  http://www.tessevea.nl/2014/01/winactie-2-ce-musthaves-spikes.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je heel erg mooi! Wat leuk dat je dit mocht testen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ze ook getest en ze zijn inderdaad heel fijn!
  Dat lange haar staat je leuk. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. slim dat je het aan elkaar hebt genaaid! ik had maar 1 set en dat zag er niet mooi uit was veel te dun

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een slimme oplossing! Ik heb zelf anders ook veelste veel klemmen op mijn hoofd, ik ga er is over nadenken x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er mooi uit! En heel erg slim om twee kleuren te mixen, zo ziet het er eigenlijk heel natuurlijk uit :) Lijkt me heerlijk om weer zulk lang haar te hebben! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er echt mooi uit, had ik eerlijk gezegd niet verwacht!! Maar het is heel natuurlijk!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ziet er goed uit! leuke blog heb je
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. er worden er kei veel benaderd dat vind ik wel vreemd.. overal zie ik 1001 ik heb ze namelijk ook en vind het eigenlijk vreemd want ik hoor als normale klanten (niet bloggers) ze bestellen dat ze slechte hairextensions binnen krijgen of verroeste clipjes..

  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb ze ook mogen reviewen, maar ik heb op internet gelezen dat de verkopers oplichters zijn en dat bij sommige klanten niet eens de extensions binnen komen... Liefs

  BeantwoordenVerwijderen