Blogcrush // Angelica Blick

By | 15:56 10 comments
As iemand mij vraagt op wie ik zou willen lijken dan hoef ik daar niet lang over na te denken, dat is sowieso Angelica Blick. Angelica Blick is een Zweedse fashion blogger en ik denk dat veel haar al kennen. Ik vind haar zo ongelofelijk prachtig en ik hou van haar rock chick stijl. Haar foto's zijn heel mooi en professioneel en stralen altijd een bepaalde sfeer uit. Ik volg haar al vanaf het begin en bekijk wekelijks haar blog, ik haal hier ontzettend veel inspiratie uit.

10 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Ze heeft wel een gave stijl! Het valt mij op dat vele Zweedse bloggers dit soort talent hebben ^^!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Shame on me! Ik heb wel eens van haar naam gehoord maar nog nooit op haar blog gekeken! Dank je voor de tip!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze is echt heel mooi! Ik kende haar ook al, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze heeft inderdaad een enorm mooie stijl en ze is zelf ook prachtig!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook hier een instant crush! Wauw! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen