Fashion // Don't call what you're wearing an outfit

By | 17:48 25 comments
Ik vind het zo leuk om mijn outfits te tonen, maar ik ben er nog niet helemaal achter hoe ik dat precies wil gaan doen. Ik heb wel eindelijk meer licht op mijn kamer, maar mijn spiegel bestaat uit vlakken, wat ik dan weer niet mooi vind. Ik heb wel een statief en afstandsbediening besteld, maar of ik daarmee kan werken betwijfel ik. Voorlopig heb ik een andere oplossing gevonden, ik wil zo vaak mogelijk outfits op Instagram plaatsen en ze daarna in een artikel aan jullie laten zien. Dit zijn outfits over de laatste 3 maanden, ook kerstoutfits, maar ik wil dit zo vaak mogelijk gaan doen, zodat ik hoop dat ik elke 2 weken of misschien eens in de maand dit artikel kan doen. Vinden jullie het leuk om mijn outfits te zien?

25 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Wij hebben wat hetzelfde figuur denk ik! Er zitten dingen bij die ik ook zou dragen! Ik blijf je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha leuk! Soms lastig met brede heupen, vooral met broeken... :(

   Verwijderen
 2. Leuke outfits =)
  en ook erg leuk zo een bericht met je outfits bij elkaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw je hebt gewoon 200 followers op bloglovin hoe doe je dat toch bij mij schiet dat dus echt niet op .. google friend connect trouwens ook niet echt haha.. je hebt altijd super outfits! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt geen idee, het gaat de laatste 2 maanden heel snel! Binnen 2/3 maand van 100 naar 210! :D

   Verwijderen
 4. Leuke outfits! Dat is eigenlijk wel een goed idee om zo je outfits toch te kunnen laten zien. Ik wil soms ook graag op mijn blog een outfit artikel schrijven. Maar dan ben ik door school laat thuis en kan ik geen foto's meer maken om het dan zo donker is.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat bloemetjes blouseje is geweldig leuk!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfits! Slimme oplossing ook :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind het super leuk om outfits te zien. tip: koop een statief en ga lekker buiten outfitfotos maken?!:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. sorry ik las erover heen dat je die hebt besteld;) gaat je vast wel lukken.

   Verwijderen
 8. Leuk! Ik zou ook wel outfitposts willen doen, maar ik wil het anderen niet aandoen om er elke keer foto's van de te moeten maken, haha, dus ik ken je probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke outfits hoor, ik weet hoe lastig het is om een foto van je outfit te maken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk om te zien! Jasjes staan je leuk

  BeantwoordenVerwijderen