FOTD // Black and Gold

By | 14:29 23 comments
Ik wil proberen hier op vrijdag een vast artikel van te maken, een face of the day. Natuurlijk is het niet van vandaag, er zit toch best nog wel wat tijd in. Make-up doen, haar doen, dan nog een hele fotoshoot met jezelf houden, wat makkelijker lijkt dan het is... Toch wil ik dit door gaan zetten, want vorige week had ik veel positieve reacties en ik vind het superleuk om te doen! Deze week is het een gouden smockey look geworden, ik heb de rest van mijn gezicht zo neutraal mogelijk gehouden, zodat de ogen er uit springen. Nou hoorde ik van een klasgenootje dat ze het ook leuk zou vinden om te lezen hoe ik dit heb gedaan, dus misschien zijn meer van jullie daar nieuwsgierig naar? Ik zal het er vanaf nu bij zetten.
 How to:
Stap 1
Begin met de foundation, breng het aan hoe je het zelf fijn vind, zelf gebruik ik gewoon mijn vingers. Gebruik daarna concealer op je oneffenheden en onder je oog. Poeder daarna je gezicht af met een matte poeder.
Stap 2
Gebruik een primer voor je oogleden, ik gebruik altijd een witte mouse oogschaduw van de DA.
Stap 3
Breng een lichte kleur onder je wenkbrauwen aan, gebruik een gouden kleur op je bewegende ooglid. Gebruik in je crease en aan de buitenkant van je ogen een donkere kleur, pas op met zwart, deze kleur kan je het beste opbouwen! Het ziet er nu waarschijnlijk wat raar uit, maar blend dit mooi uit met een blendingskwast, zodat het smooth is en de kleuren mooi in elkaar overlopen.
Stap4
Gebruik dezelfde gouden kleur onder je ogen, breng dit aan met een kleine kwast.
Stap 5
Gebruik oogpotlood op je waterlijn, onder en boven, een smockey look mag best flink donker zijn!
Stap 6
Gebruik een eyeliner of oogpotlood voor boven je oog, ik heb gewoon een oogpotlood gebruikt, want ik vond een eyeliner nu te hard. Eindig met mascara.
Stap 7
Shape je gezicht, gebruik wat jij fijn vind om te gebruiken, ik gebruik zelf alleen een bronzer en een higlighter
Stap 8
Kies een mooie neutrale lippenstift, als nude je niet staat kies dan voor een lichtroze die dicht bij je eigen lipkleur zit.

Welke producten heb ik gebruikt?
Gezicht:
l'Oreal True match foundation
Essence concealer
MAX poeder
Sleek Face form Fair
Ogen:
Urban Decay - Naked
Urban Decay - Naked 2
DA - Witte mousse oogschaduw
MAX (Action) oogpotlood
Max Factor - Clump Defy mascara
Lippen:
Essence - Love me

23 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Hele mooie make-up look =)
  Staat je mooi!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. weer een prachtige look en wat een schitterende foto's! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi, jij maakt ook altijd prachtige foto`s!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele gave look! Staat heel mooi bij je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtige look heb je gemaakt! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige ooglook! Ik ben echt een fan van de combinatie goud en zwart :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw dit ziet er echt prachtig uit meis!
  Staat je heel mooi.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je super mooi!
  En ik ben jaloers op jouw Naked palettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooi !! foto-edwin.nl Groet Edwin!

  BeantwoordenVerwijderen