Inspiration // Eye make-up

By | 14:50 11 comments

Soms heb ik een periode dat ik niet goed weet wat ik met mijn make-up aan moet en heb ik bijna elke dag een neutrale look. Toch wil ik dan ook wel weer eens iets anders proberen, dus ga ik op zoek naar inspiratie! Ik heb gister op eBay 60(!!) pigments besteld, dus als die binnenkomen wil ik zoveel mogelijk van deze looks voor jullie gaan maken. Misschien door middel van vloggen? Haha ik vind het echt eng en ik moet even een vaste dag uitzoeken wanneer ik hier tijd voor heb, misschien op zondag... Ik zou het wel heel graag willen doen en ik hoor van jullie ook veel positieve reacties erop, dus ik vind dat ik er maar bijna eens mee moet beginnen!

11 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Jaa dat zou leuk zijn!
  Mooie ooglooks, ik vind die links boven supermooi en met die glittertjes :)

  liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een supermooie ooglooks! En wauw - 60 pigments? Dat is best wel tof haha! Veel plezier ermee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. awww awesome inspirations! lovely :) i want all!

  anecia & roses ♥ blog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo mooi ik heb alleen het idee dat het bij mij nooit zo mooi eruit komt te zien, maar ik ben aan het oefenen! Nu nog een dun lijntje maken met de eyeliner :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje... 60 pigments??? Ik heb er 2 en doe er nooit wat mee. Ben dus heel benieuwd wat jij ermee gaat doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie inspiratie!!
  Jaa vloggen, super leuk! Ik ga nu ook op zondag filmpjes proberen te maken:)
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, wat een prachtige looks! Ik vind look nummer 4 echt geweldig :) xo

  BeantwoordenVerwijderen