Inspiration // Make-up

By | 18:10 11 comments

Vandaag even een inspiratiepost, ik heb namelijk niet heel veel tijd om een heel artikel te maken, dus ik dacht ik doe er even een korte persoonlijke update bij. Sowieso is een make-up inspiratiepost altijd goed! Zoals jullie misschien al door hadden is make-up een grote verslaving, ik ben altijd bezig met nieuwe looks maken en mijn wishlist is huge (en onbetaalbaar)! Vandaag werd mijn kwastenset, lipstickhouder en H&M bestelling afgeleverd. Mijn moeder zei al dat de postbode het pas hier wel warm hield (oeps, dat is misschien een teken dat ik te veel bestel). Maar de kwasten zijn echt prachtig en ik ga hier sowieso nog een artikel over maken! Eergister kreeg ik een statief binnen en ik wil wel beginnen met vloggen, ook al vind ik dat heel eng, lijkt jullie dit iets? Ik was gister al even aan het oefenen en vind het zo raar mezelf terug te zien, haha! Verder hoop ik snel weer meer tijd te hebben om uitgebreide artikelen te schrijven. Mijn tweede jaar SPH is deze week begonnen en dit moduul schijnt vrij pittig te zijn. Maar hé, ik ga gewoon mijn best doen en ik hoop dat er begrip is als er niet elke dag een artikel kan verschijnen op mijn blog!


11 opmerkingen : Leave Your Comments

 1. Super leuk artikel en veel succes met je tweede jaar SPH!

  Liefs, www.everythangisperfect.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooeehhh net zo mooie dingetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inspiratie ;) En vlogen is juist leuk, ik ben benieuwd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee om te gaan vloggen! Zeker doen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne inspiratie! Ziet er goed uit!
  Ik bestel ook heel veel, heb echt een kooptik haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen